Syndfloden (Heftet)

Forfatter:

Venke Agnes Engh (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2009
Antall sider: 272
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Syndafloden
Oversatt av: Engh, Venke Agnes
ISBN/EAN: 9788202311483
Omtale Syndfloden

Syndfloden er en historie om frihet og undertrykking, om frykt og kjærlighet og om ondskap og godhet. Så levende fortalt at vi kjenner oss igjen i myten.

Allerede i opptakten til boken har havet begynt å stige. Og folk spør seg hvorfor. Noen skylder på månen, andre på klimaet. Skipsbyggeren Noa kjenner ikke sin Gud igjen, når han blir utvalgt til å bygge et kjempeskip og redde sin familie fra syndfloden. For Noa har Gud alltid vært god, men nå vil han utrydde menneskeheten!

Det handler om samspill og konflikter blandt mennesker, og vi gjenkjenner problemene og angsten for framtiden. Det er også skildringer av de praktiske problemene med bygging av arken når bare en håndfull mennesker og dyr skulle overleve en katastrofe.

Til toppen

Andre utgaver

Syndfloden
Bokmål Nedlastbar lydbok 2021
Om forfatter

Marianne Fredriksson (28. mars 1927 - 11. februar 2007) ble født i Gøteborg i en arbeiderfamilie. Hun var utdannet lærer, og har arbeidet som journalist og sjefsredaktør.

Marianne Fredriksson kunne kunsten å fortelle en historie, og det er en av årsakene til hennes store internasjonale gjennombrudd. Flere av hennes bøker har blitt storselgere verden over.