Syndebukken (Heftet)

Forfatter:

Henning J. Gundersen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 368
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: SYNDABOCKEN
Oversatt av: Gundersen, Henning J.
ISBN/EAN: 9788202749033
Kategori: Krim
Omtale Syndebukken

Syndebukken av Sofie Sarenbrant er en smart og fengslende samtidskrim om løgner, hevn og dysfunksjonelle familier. En frittstående oppfølger om den populære etterforskeren Emma Sköld.

En rekke innbrudd rammer den ellers fredelige stockholmsforstaden Bromma, og tyvenes metoder blir mer og mer brutale. Da en tenåringsgutt blir funnet drept, settes Emma Sköld på saken. Mistanken rettes først mot familiens vaskehjelp som fant offeret. Saken tilspisses da et nettforum begynner å spre hatefulle ytringer om henne og utenlandske arbeidere. Men når flere personer dør, må Emma ta saken i egne hender – og setter seg selv og andre i livsfare.

Til toppen

Andre utgaver

Syndebukken
Bokmål Innbundet 2021
Syndebukken
Bokmål Ebok 2021
Syndebukken
Bokmål Nedlastbar lydbok 2021

Flere bøker av Sofie Sarenbrant:

Om forfatter

Sofie Sarenbrant (1978) har skrevet elleve kriminalromaner. Den svenske forfatteren som debuterte som forfatter i Sverige i 2010, har hatt stor framgang de seneste årene og ble kåret til Årets krimforfatter i Sverige i 2019 og i 2020. Bøkene er solgt til 15 land og har solgt over 3 millioner eksemplarer. Forfatteren bor i Bromma i Stockholm med mann og to barn. Visning, Avdeling 73 og Tiggeren er utgitt på norsk. Våren 2021 lanseres Syndebukken, den sjette boken i serien om politietterforsker Emma Sköld. I tillegg utgis bok 1 og 2 i serien, Hvil i fred og Andre åndedrag, i pocket.

Følg også med på Krimfestivalen.no