Asbjørn Berge er cand.jur., har statsvitenskap grunnfag og tilleggsutdannelse i kvalitetsrevisjon og ledelse og administrasjon.
Berge har hatt praksis som dommerfullmektig og som juridisk konsulent hos Fylkesmannen i Møre og Romsdal. Fra 1975 til 2006 var han kontorsjef og seniorrådgiver hos fylkeslegen. Siden 1971 har han forelest i helserett ved Høgskolen i Molde, og i noen år ved den Nordiske Helsovårdhøgskolan i Gøteborg. Berge har medvirket ved utredninger og veiledninger i Helsedirektoratet, har vært medforfatter på flere bøker i helserett og har vært redaktør på verket Helserett: Regelverk for pleie- og omsorgstjenesten (2002).
Ragnhild Hellesø er førsteamanuensis ved Institutt for helse og samfunn, Universitetet i Oslo. Hun forsker på samhandling mellom kommunehelsetjenesten, fastleger og spesialisthelsetjenesten, og er spesielt opptatt av hva som skjer med kvaliteten på informasjonen når helsepersonell tar i bruk elektronisk kommunikasjon for å utveksle informasjon. Videre forsker hun på hvilken betydning nye kommunikasjons- og samhandlingsformer har for helsepersonells tilgjengelighet til hverandre, for deres arbeidsprosesser og for kontinuitet i pasientomsorgen. Hellesø har deltatt i en rekke prosjekter om utvikling og implementering av elektronisk pasientjournal (EPJ) i sykehus. Hun har publisert både internasjonalt og nasjonalt om samhandling generelt og om informasjonsprosesser i helsetjenesten spesielt.
Anne Moen er førsteamanuensis ved Institutt for sykepleievitenskap og helsefag, Universitetet i Oslo.
Hun har erfaring som sykepleier og avdelingssykepleier. Moen har deltatt i arbeid med utvikling og innføring av elektronisk pasientjournal (EPJ) i sykehus siden 1991, og har blant annet gjennomført forskningsprosjekter om evaluering og kvalitetsforbedring, ledelse ved innføring av EPJ, sykepleieres dokumentasjon av helsehjelp i EPJ og IKT-baserte pasientlæringsressurser. Hun har publisert mye innen alle disse områdene, både nasjonalt og internasjonalt.