Sy til babydukken (Innbundet)

Forfatter:

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2005
Antall sider: 95
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202240097
Kategori: Håndarbeid
Omtale Sy til babydukken
Det finnes massevis av søte stoffer og tøffe knapper, og med en lomme her og noen stikninger der - så har vi tryllet frem de fineste plagg til dukken. Morsomme antrekk til alle anledninger med et tilbehør som virkelig setter et stilig preg på antrekket. Det er tydelige mønstre som er lett å tilpasse ved å legge til eller trekke fra på vidde og lengde.

Til toppen

Om forfatter

Anne Grethe Gaaserud har utgitt flere svært populære bøker om dukkeklær. Hun har sikker fargesans og blikk for detaljer – søte stoffer, tøffe knapper, bånd og pyntemerker egner seg godt til dukkeklær, og med en lomme her og noen stikninger der, tryller hun frem de fineste plagg til dukken. I alle bøkene finner du komplette antrekk til forskjellige anledninger og årstider, alt med viktig tilbehør i matchende farger.

Modellene hennes kjennetegnes ved at de er godt gjennomarbeidet, med enkel, oversiktlig og grundig beskrivelse. Eget mønsterark med mønstre i full størrelse følger bøkene. Klærne passer til Baby Born og tilsvarende dukker som måler ca 43 cm (kan også tilpasses andre dukkestørrelser).

Bøkene utmerker seg med flotte fotografier av dukkene i «autentiske» situasjoner og miljøer – nesten som «ekte» babyer og småbarn.