Sviktet av Trine Angelsen (Ebok)
Ebok

Sviktet (Ebok)

Havets datter 29

Serie: Havets datter 29

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2012
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.2 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Havets datter
Serienummer: 29
ISBN/EAN: 9788202407780
Kategori: Serieromaner
Omtale Sviktet

Maria sliter med tunge tanker. Hvis Olav virkelig var sammen med Elen sankthansnatten, vet hun ikke om hun orker å gifte seg med ham.
Steffen er kommet tilbake til bygda. Nå påstår han at han ikke var skyld i Linas død. Bygdefolket deler seg i to partier – de som tror på hans uskyld, og de som ikke gjør det. Stadig oppsøker han Elisabeth når hun er alene, og det er tydelig at han har ondt i sinne.

Hun grep en brevåpner som lå på kommoden. Den var slank og spiss. Sølvet kjentes kjølig mot hånden. – Du gjør lurast i å kom' dæ ut, sa hun. Han sendte henne et likegyldig smil. – Du tør ikke bruke den på meg. Da vil du bli sendt på straff for livstid. – Du tar sjansen på det, sa hun og gikk et steg nærmere.

Til toppen

Flere bøker av Trine Angelsen:

Om forfatter
Trine Angelsen, f. 1965, er opprinnelig fra Kabelvåg i Lofoten, men bor nå på Fauske i Nordland med mann, hest og hunder.
Etter å ha prøvd ulike yrker ble Trine forfatter. Hennes første serie, Havets datter, kom i 2002 og ble en 30 bøker lang suksess. Siden har seriene Thea (2006) og Hverdagsengler (2010) gitt henne nye lesere. Sommeren 2015 kommer Trines fjerde serie, Breidablikk, denne gang fra Engeløya på sørsiden av Vestfjorden.
Når Trine ikke er på rideturer, er det strikking som opptar henne. Hennes fantasi gir seg ikke bare uttrykk i gode historier, men også i flotte strikkeplagg og selvkomponerte mønstre, som har blitt til flere bøker, bla Strikk til liten og stor.
Bøker i serien