Svik (Heftet)

Forfatter:

Jørn Roeim (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2008
Antall sider: 256
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Svik
Oversatt av: Roeim, Jørn
ISBN/EAN: 9788204152831
Omtale Svik

Eva og Henrik har levd sammen i femten år og har sønnen Axel. Ekteskapet deres har skrantet ganske lenge, og en dag innser Eva at Henrik har en elskerinne.

Når han benekter dette, opplever Eva løgnene hans som et utilgivelig svik, og i sinne og desperasjon bestemmer hun seg for å hevne seg.

Samtidig våker en ung mann ved en sykehusseng. I over to år har kjæresten hans ligget i koma. I hele denne tiden har Jonas stelt med og elsket henne. Nå begynner han å føle lengsel etter nærhet. Og han begynner å bli skuffet over Anna som nekter å våkne. Som svikter ham enda en gang.

Både Jonas og Evas oppførsel er konsekvenser av andres handlinger, og en dag krysses veiene deres ...

Til toppen

Andre utgaver

Svik
Bokmål Nedlastbar lydbok 2010
Svik
Bokmål Ebok 2013

Flere bøker av Karin Alvtegen:

Om forfatter
Karin Alvtegen (f. 1965) er kjent for sine psykologiske krimbøker og er blitt en forfatter av internasjonale bestselgere som selger på fem kontinenter. For sine tidligere utgivelser, Skyld (2003), Savn (2003), Svik (2004) og Skam (2006) har hun mottatt flere priser, blant annet den skandinaviske krimprisen Glassnøkkelen, og blitt nominert til den svenske Poloniprisen og det svenske krimakademiets pris. I alt seks av hennes bøker har kommet ut på norsk. Forfatteren er bosatt i Stockholm.