Svik (Innbundet)

Forfatter:

Jørn Roeim (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2004
Antall sider: 260
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Svek
Oversatt av: Roeim, Jørn
ISBN/EAN: 9788204085924
Kategori: Krim
Omtale Svik
"... Og slutten? Den er så skremmende at den sitter i deg i flere dager. Minst." Kurt Hanssen, Dagbladet

Når han benekter dette, opplever Eva løgnene hans som et utilgivelig svik, og i sinne og desperasjon bestemmer hun seg for å hevne seg.

Samtidig våker en ung mann ved en sykehusseng. I over to år har kjæresten hans ligget i koma. I hele denne tiden har Jonas stelt med og elsket henne. Nå begynner han å føle lengsel etter nærhet. Og han begynner å bli skuffet over Anna som nekter å våkne. Som svikter ham enda en gang.

Både Jonas og Evas oppførsel er konsekvenser av andres handlinger, og en dag krysses veiene deres …

Karin Alvtegen er født i 1965 og bosatt i Stockholm. Hennes debutroman Skyld vakte oppsikt blant både norske og svenske kritikerne da den kom. Hennes bok nummer to Savn ble belønnet med Skandinaviska Kriminalsällskapets utmerkelse Glasnyckeln. Bøkene hennes blir lest i 21 land, og Universal Pictures har kjøpt filmrettighetene til de to første bøkene hennes.

Til toppen

Andre utgaver

Svik
Bokmål Nedlastbar lydbok 2010
Svik
Bokmål Ebok 2013

Flere bøker av Karin Alvtegen:

Om forfatter
Karin Alvtegen (f. 1965) er kjent for sine psykologiske krimbøker og er blitt en forfatter av internasjonale bestselgere som selger på fem kontinenter. For sine tidligere utgivelser, Skyld (2003), Savn (2003), Svik (2004) og Skam (2006) har hun mottatt flere priser, blant annet den skandinaviske krimprisen Glassnøkkelen, og blitt nominert til den svenske Poloniprisen og det svenske krimakademiets pris. I alt seks av hennes bøker har kommet ut på norsk. Forfatteren er bosatt i Stockholm.