Sverres sjokolade (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2004
Antall sider: 176
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202238384
Kategori: Kokebøker
Omtale Sverres sjokolade

"... Denne boken, som bør bli sengelektyre for alle lidenskapelige nytere, vil helt sikkert føre til de deiligste bittersøte, lyse og mørke drømmer. Så kan man våkne til en ny dag og diskutere hvorvidt sjokolade passer best sammen med melk, kaffe, kokos, mynte, nøtter og mandler eller appelsin, vineddik, whisky eller pepper.

"Sverre Sætres bok om de mørke bønnene fra Syd-Amerika vil uansett gi deg en sterk inspirasjon til å smelte sjokoladeblokken på svak varme, tilsette de anbefalte ingredienser og så glede dine nærmeste med et selvlaget kunstverk til pur glede."
Eyvind Hellstrøm, Bagatelle Restaurant, i forordet.

Her finner du det meste av hva hjerte, øyne og gane kan begjære og fryde seg over av variasjoner med sjokolade: Kremer, mousser, iser, parfaiter, pudding og sufflé, varme og kalde drikker og dessertsupper, små og store bakverk, karameller og konfekter.

Til toppen

Anmeldelser Sverres sjokolade

"Liker du sjokolade, er dette det nærmeste man kommer ei komplett lærebok i Norge."

 
Ole B. Loe Welde, Dagbladet

"Sjokolade blir kunst når Sætre slippes løs. Han elsker sjokolade og det merkes på hver side. Boken er fylt av lekre søtsaker og preget av ren og enkel layout.".." Vitendelen er grundig og likevel lettlest. Gode introer om opprinnelse og smakssammensetninger til oppskriftene."

 
Tove Diesen/ Berit Simenstad, Aftenposten

Til toppen

Om forfatter

Sverre Sætre (f. 1972) er utdannet kokk og konditor. Han er Norges mest anerkjente konditor og har siden 2003 vært medlem av Kokkelandslaget som ble olympisk mester i 2008 og verdensmester i 2006. I 2007 var han også kokk på Sommeråpent på NRK. Han driver for tiden Sverre Sætres Konditori i Oslo.