Svart regn av Magnar Johnsgaard (Ebok)
Ebok

Svart regn (Ebok)

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2010
Antall sider: 320
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 0.94 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202331108
Kategori: Romaner
Omtale Svart regn
Den første norske oljeromanen! "Svart regn" skildrer oljeleternes verden. Romanen følger mannskapet på en borerigg i Nordsjøen gjennom et tiår og tegner et fandenivoldsk bilde av oljeeventyret. For noen er det skremmende, for våghalsen Sjur Willy er det fullt av muligheter og sitrende spenning. Meninga med livet og blodslitet er grei, han skal bli driller! Den dagen oljeføyka står opp gjennom stigerøret skal han være på plass i drillerbua, og nåde den som kommer i veien for ham!

..."Svart regn har blitt en røff krønikerbok om det norske oljeeventyret, og Magnar Johnsgaard formelig pisker frem handlingen..." Terje Stemland, Aftenposten.

Til toppen

Om forfatter
Magnar Johnsgaard er født i Tolga i 1944. Han er forfatter, utdannet lærer og tidligere nordsjø-arbeider. Johnsgaard har utgitt en rekke bøker etter at han debuterte med romanen Gwion i 1981. Svart regn (1995) er den første norske oljeromanen! I 1997 vant han Cappelens romankonkurranse med Moldvarpballaden. Holy shit! - en roman om aksjespekulasjon - kom i 2004.