Svangerskapskalenderen (Spiral)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Spiral
Utgivelsesår: 2010
Antall sider: 48
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202308926
Kategori: Foreldre og barn
Omtale Svangerskapskalenderen

Her får du informasjon om hva som skjer med deg og barnet i magen uke for uke. Råd om hva du kan gjøre med vanlige svangerskapsplager og oppskrifter på herlig mat for gravide. Heng opp kalenderen og tell ned til den største begivenheten i ditt liv!

Siri von Krogh er tidligere sjefredaktørfor mange kjente nettsider for foreldre og barn. Hun er også ekspert i bladet Gravid og godt kjent blant gravide som ”jordmor siri” med egen nettside.

Til toppen

Om forfatter

Siri von Krogh (f. 1961) er jordmor og tidl. sjefredaktør for ulike nettsider som tar for seg alt om mor og barn, mor og baby, graviditet og svangerskap, fødsel, spebarn, småbarn, barnløshet og kunstig befruktning;

 • BarniMagen
 • DinBaby
 • Gullsmokken
 • BarnetMitt
 • MorogBarn

Hun er også ekspert i bladet Gravid og godt kjent blant gravide som ”jordmor siri” med egen nettside på www.jordmorsiri.no

  Gull til BarniMagen.com på Redaktørforeningens vårmøte 2007!
  Jordmor Siri von Krogh i BarniMagen.com mottok prisen for Norges beste nisjenettsted. Årets Mediepriser ble offentliggjort under Norsk Redaktørforenings vårmøte 2007 i Oslo.

  Juryen fremhevet at BarniMagen har satset på interaktivitet og brukergenerert innhold i flere år før alle andre medier oppdaget hvor viktig dette er.