Svamp av Morten Langeland (Ebok)
Ebok

Svamp (Ebok)

Serie:  391

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 80
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.24 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Flamme Forlag
Språk: Bokmål
Serie:
Serienummer: 391
ISBN/EAN: 9788282883429
Kategori: Lyrikk
Omtale Svamp
LA STÅ: Minner fra barndoms lokale lek, Sørlandet, trygghet som brått forsvinner. En internasjonal poesifestival i Makedonia, Balkan, som én blant inviterte poeter. Les fort – les høyt! LA STÅ: Balkan består av to ord: Bal betyr honning, det frodige landet, alt av grønt og de vakreste jentene, vinen. Kan betyr blod.

Til toppen

Andre utgaver

Svamp
Bokmål Innbundet 2019
Anmeldelser Svamp
"Med sin femte diktsamling bekrefter kristiansanderen Morten Langeland sin plass som en av de viktige blant unge poeter. Han er en ordkunstner, han har bred leseerfaring, han viser oss både det hverdagslige og det ekstraordinære slik at vi ser med friskere blikk. (…) Jeg syns dette er vakkert. Hverdagslig vakkert. (…) Boka bør leses flere ganger."
 
Emil Otto Syvertsen, Fædrelandsvennen

"I motsetning til mange andre som skriver dikt og fra tid til annen krever vår oppmerksomhet, er Langeland en genuin språkbegavelse. Med smart tradisjonsbevissthet og i konstant uro leker og maner han frem bilder (…) Han er uten tvil en av de mest interessante poetene vi har."

Preben Jordal, Aftenposten

Til toppen

Om forfatter

Morten Langeland (f. 1986) debuterte i 2012 med den kritikerroste diktsamlingen Æ æ å. I 2016 mottok han Stig Sæterbakkens minnepris.

Bøker i serien