Sunt bondevett på jobben (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 192
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202391997
Kategori: Jobb og ledelse
Omtale Sunt bondevett på jobben

Hvordan lykkes i jobben sin uten å gjøre ting for komplisert?

Amund Fjeldstad er bondesønnen fra Ringerike som reiste ut gjorde det godt. Et stykke ut i karrieren innså han at årsaken til suksessen var det han hadde lært på gården i oppveksten: å bruke sunt bondevett. Men hva har det med moderne forretningsliv å gjøre? Mer enn vi vil tro. Hverdagen på gårdsbruket med griseslakt og gårdsturisme ga Fjeldstad en viktig ballast. Boka forteller om en entusiastisk mor som aldri så problemer, bare muligheter. Og en far som alltid sindig bygde stein på stein.

Det handler om å kjenne seg selv og våge å satse på å jobbe med det du liker best og er best på. Fjeldstad sier: « … jeg hadde lyst til å gjøre mer av det jeg fikk gjort minst av, og mindre av det jeg gjorde mest av».

Forfatteren sier: «Jeg finner mye verdifullt når jeg tenker tilbake på mine røtter på Ringerike. Denne boka er for deg som søker retning i arbeidslivet og vil ha det mer moro, og som vil sove godt hver natt og lykkes i jobben».

Fotografier ved Julia Marie Naglestad.

Til toppen

Andre utgaver

Sunt bondevett på jobben
Bokmål Heftet 2019
Sunt bondevett på jobben
Bokmål Ebok 2019
Om forfatter
Amund Fjeldstad (f. 1961) er vokst opp på Ringerike og i dag bosatt i Oslo. Han har over 20 års erfaring innen markedsføring, salg, motivasjon, kommunikasjon og ledelse, og kan vise til solide resultater både nasjonalt og internasjonalt. Han har bakgrunn som direktør i det amerikanske konsulentselskapet Gartner og er i dag grunnlegger og leder av Fjeldstad & Partners.

På fritida driver han med kampsport og ørretfiske. Han har tidligere utgitt Opptur – om kommunikasjon og positiv tenkemåte og Solgt – om salg, språk og påvirkning.