Sunnere hverdagsmat (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2011
Antall sider: 128
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202392628
Kategori: Kokebøker og Helse / psykisk helse
Omtale Sunnere hverdagsmat

Få litt mer energi i hverdagen!

Sunnere hverdagsmat er kokeboken som viser hvordan du uten strev kan lage supersunn, velsmakende og næringsrik mat – også de dagene du er aller mest travel!

Lag barnas favorittretter med ny, næringsrik vri. Det er smart, ukomplisert og gjennomførbart! Kari Jaquesson brenner for at maten skal være god, enkel og tilpasset ditt hverdagsliv. Oppskriftene finner du her. Hun viser deg også hvordan du kan utnytte tiden på kjøkkenet og få mer tid til deg selv og familien uten å gå på akkord med matens kvalitet og sunnhet. Et av hennes tips er å krympe godtesuget ved å spise dessert hver dag!

Kari Jaquesson er treningsinspirator, kursleder, videoinstruktør, forfatter og spaltist, og er kjent bl.a. fra TV-programmene «God morgen, Norge» og «Tjukkholmen».

Til toppen

Om forfatter

Kari Jaquesson (1962) grunnla det første utdanningssystemet for aerobic instruktører i Norge. Hun har fått betegnelsen "Hele Norges personlige trener" og blir beskrevet som en "fitness pioner." Hun har introdusert de siste fitness-trendene og har holdt kurs i inn og utland for å utdanne og oppdatere instruktører og trene "vanlige" trimentusiaster gjennom kurs og masterklasser. Kari har undervist i aerobic i to tiår og er en av Norges mest ettertraktede instruktører.

Kari holder hun foredrag om mosjon, kosthold, helse, motivasjon og livsglede på seminarer, kongresser og kickoffs og arrangerer trimreiser. Hun er opptatt av at alle skal kunne komme i sin beste form noensinne - ikke presse seg inn i et forhåndsbestilt ideal! Karis motto er ikke "Body Perfect", men "Body Healthy". Den gyldne middelvei er det beste middelet for å komme seg inn på en sunnere livsstil. Man blir ikke sunn av å spise mat man ikke liker!

Kari har skrevet en rekke bøker om trening og kosthold. Flere av dem har blitt bestselgere. I suksessboken "Ketsjup er ålreit" har hun fokus på barn/familier og mat. Mange kjenner Kari fra morgentrimmen på TV2, fra TV-seriene Slankekrigen, Tjukkholmen og En ny start.

Karis engasjement strekker seg vidt og bredt. Blant annet arbeider hun for å fremme kvinners rettigheter som Goodwill Ambassadør for UNFPA. - Trening er "Girl Power", sier hun.

http://www.trimtram.no

http://karijaquesson.blogg.no/

https://www.facebook.com/pages/Kari-Jaquesson/133312733391314?sk=info

http://www.karijaquesson.no/

http://www.karijaquesson.no/velkommen