Summen av deg og meg (Innbundet)

Forfatter:

Inger Sverreson Holmes (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 312
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Freckles
Oversatt av: Holmes, Inger Sverreson
ISBN/EAN: 9788202710385
Kategori: Romaner
Omtale Summen av deg og meg

Bestselgerforfatter Cecelia Aherns nyeste roman SUMMEN AV DEG OG MEG er en sjarmerende fortelling fra Irland. Vi blir kjent med Allegra, en ung kvinne som jobber som parkeringsvakt i byen Malahide. En dag bøtelegger hun en mann som blir rasende og skjeller henne ut. I diskusjonens hete påstår han at hun er summen av de fem personene som står henne nærmest her i livet – og dette er ikke positivt ment. Allegra begynner nå å reflektere grundig over sine nærmeste venner og familiemedlemmer. Hvilken betydning har de for henne, og hvilken betydning har hun for dem? Og kjenner hun egentlig så mye som fem personer som står henne virkelig nær?

Til toppen

Andre utgaver

Summen av deg og meg
Bokmål Ebok 2022

Flere bøker av Cecelia Ahern:

Om forfatter

Cecelia Ahern (f. 1981) er født og oppvokst i Dublin. Hun brakdebuterte både nasjonalt og internasjonalt med PS: Jeg elsker deg! i 2004. Cecelia er elsket verden over for sine muntre, varme og innsiktsfulle fortellinger om unge kvinner.

Cecelia Ahern bor i Dublin med sin mann og deres to barn. Hun er datter av tidligere statsminister i Irland, Bertie Ahern. Bøkene hennes utgis i 50 land, og har solgt over 25 millioner eksemplarer på verdensbasis.