Stormfugler (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 48
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202540500
Kategori: Bildebøker
Alder: 6 - 9
Omtale Stormfugler
I Stormfugler tar forfatter og illustratør Jill Moursund for seg et motiv mange barn vil kjenne seg igjen i; frykten for forandring.

Esters mamma har bestemt at de skal flytte nærmere bestefar. Ester skal snart begynne på skolen på et sted der hun ikke kjenner noen. Med gru teller Ester ned dagene til skolestart. Det hun trenger, er en venn som vet hvordan det føles å være langt hjemmefra. Og hun finner denne vennen i en uventet form.

Til toppen

Jill Moursund er blitt en av de aller beste blant barnebokillustratørene her til lands.
Geir Vestad, Hamar Arbeiderblad

Flere bøker av Jill Moursund:

Anmeldelser Stormfugler

Ømt og godt om å måtte flytte 30.03.2017

"Jill Moursund er blitt en av de aller beste blant barnebokillustratørene her til lands. I «Stormfugler» er hun på sitt beste. [...] Det er det å bli stilt overfor en forandring som ligger i bunnen, og det er rett tema som svært mange barn nok kan kjenne seg igjen i. [...] i forholdet mellom barnet og fuglen gjør Jill Moursund noen av sine vareste og ømmeste skildringer av vennskap."
 
Geir Vestad, Hamar Arbeiderblad

Til toppen

Om forfatter

Jill Moursund (f. 1971) er illustratør og barnebokforfatter, med hovedfag innen visuell kommunikasjon fra Kunsthøgskolen i Oslo. Hun debuterte som barnebokforfatter med Kake, KAKE (2006), som hun også illustrerte), og har siden det skrevet og samtidig illustrert Gjemmestreker (2009), Lillebrors gaver (2010), Min venn reven og jeg (2011), Feber (2013), Vulkanøya (2014) og nå Bella og Bob lager bøll (2015). Jill Moursund illustrerer også andre forfatteres bøker