Stormens søster av Lucinda Riley (Lydbok-CD)

Stormens søster (Lydbok-CD)

Serie: De syv søstre 2

Forfatter:

Benedicta Windt-Val (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Lydbok-CD
Utgivelsesår: 2015
Innleser: Munthe, Hedda
Spilletid: 20:01
Antall enheter: 16
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Storm Sister
Oversatt av: Windt-Val, Benedicta
Serie: De syv søstre
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9788202505325
Kategori: Romaner
Omtale Stormens søster

Stormens søster er den andre boken i den spennende og fascinerende serien om De syv søstre – og handlingen er lagt til Norge.

Ally er en dyktig seiler og skal konkurrere i en av verdens mest utfordrende regattaer når hun får beskjed om adoptivfarens brå og mystiske død. I hui og hast reiser hun tilbake til barndomshjemmet, det vakre slottet ved Genevesjøen, for å treffe sine søstre. Hun har også, uten at søstrene vet det, innledet et kjærlighetsforhold …

I etterkant av de opprørende hendelsene forlater Ally sjølivet for å følge sporene adoptivfaren har etterlatt henne slik at hun kan finne tilbake til sitt biologiske opphav. Sporene fører henne til Norge, og her oppdager hun at hennes egen historie er nært knyttet historien til en ung og ukjent sangerinne, Anna Landvik. Hun levde for over hundre år siden og var med i den første oppsetningen av Ibsens Peer Gynt, til Griegs berømte musikk. Vi får ta del i Annas dramatiske reise fra en liten bygd i Telemark, via Christiania og videre ut i verden.

Se oversikt over serien her.

Til toppen

Andre utgaver

Stormens søster
Bokmål Ebok 2016
Stormens søster
Bokmål Nedlastbar lydbok 2015
Stormens søster
Bokmål Heftet 2016

Flere bøker av Lucinda Riley:

Om forfatter

Lucinda Riley ble født i Irland, og etter en tidlig karriere som skuespiller, skrev hun sin første bok 24 år gammel. Bøkene hennes er siden oversatt til over tretti språk, og har solgt tretten millioner eksemplarer på verdensbasis. Hun har vært på bestselgerlistene til både New York Times og Sunday Times.

Lucinda Riley fikk raskt en stor leserkrets i Norge, og bøkene hennes har solgt i over 1 million eksemplarer. Den første boken på norsk var Orkideens hemmelighet (2011), så fulgte Jenta på klippen (2012), Lavendelhagen (2013), Midnattsrosen (2014), Den italienske jenta (2014), Engletreet (2015), Helenas hemmelighet (2015) og Kjærlighetsbrevet (2017).

Serien "De syv søstre" har fått stor oppmerksomhet. Den forteller historien om syv adopterte søstre og er løselig basert på mytologien rundt stjernehopen med samme navn. De første fire bøkene, De syv søstre (2015), Stormens søster (2016), Skyggesøsteren (2017) og Perlesøsteren (2018), har alle vært på toppen av europeiske bestselgerlister, og rettighetene til å lage TV-serie er solgt til et produksjonsselskap i Hollywood. Månesøsteren kom i 2019 og Solsøsteren i januar 2020. Den siste søsterens historie, Den savnede søsteren, kommer mai 2021.

Se oversikt over serien De syv søstre.

Bøker i serien