Stormenes tid (Spill)

Strategispill basert på Ken Folletts bestselgende romanserie

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Spill
Utgivelsesår: 2007
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Die Säulen der Erde
ISBN/EAN: 9788202276096
Alder: 12 - 99
Omtale Stormenes tid

Vinner av Årets brettspill 2007
"Årets Spill" bygger på samme modell brettspillverdens Oscar, den prestisjetunge Spiel des Jahres. I begynnelsen av hvert år melder en samlet bransje på sine nyheter. En bredt sammensatt jury kårer vinnere i tre kategorier og Stormenes tid vant i katergorien Familiespill.

Brettspillet bygger på Ken Folletts bestselgende roman med samme navn.
Spillerne samarbeider om å oppføre den store katedralen i Kingsbridge. Du må ha et våkent øye for de mulighetene som dukker opp underveis til å skaffe deg tømmer, stein, sand og metall til oppføringen, samt hyre inn de beste håndverkerne til å gjøre jobben.

Til toppen

Andre utgaver

Om forfatter

Ken Follett er født i Cardiff, Wales 1949. I 1978 hadde han en formidabel suksess med Nålen. Han har solgt over 100 millioner bøker, og hans forrige roman På grensen til evigheten gikk rett til førsteplass på listene i USA, Spania, Italia, Tyskland og Frankrike. Romanen Den evige ilden, følger suksess-romanene Stormenes tid og I all evighet. I Kjempenes fall, Vinter over verden og På grensen til virkeligheten følger vi skjebnene til fem familier - en amerikansk, russisk, tysk, engelsk og walisisk, mens de gjennomlever det 20. århundre.

Se oversikt over Århundretrilogien her.