Stine på klassetur (Innbundet)

Serie: Stine 5

Forfatter:

Tania Kjeldset (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2010
Antall sider: 142
Illustratør: Kjeldset, Tania
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie:
Serienummer: 5
ISBN/EAN: 9788202333843
Kategori: Høytlesning
Alder: 7 - 10
Omtale Stine på klassetur

Ny bok om Stine, som vi har fulgt siden hun gikk i klasse 1A. Hun har lært å svømme, vært hos skoletannlegen og ordnet opp i lærerens kjærlighetsliv. Nå går Stine i 4A, og det er på tide å dra på leirskole. Vi som kjenner Stine, vet at det lett blir forviklinger når hun forsøker å ordne opp, og på leirskole med hele klassen kan alt skje. Der er det søte gutter og masete jenter, hester, forbudt sminke og en superteit inspektør. Og så er det til og med et helt ekte gjenferd!

Til toppen

Andre utgaver

Stine på klassetur
Bokmål Innbundet 2018
Stine på klassetur
Bokmål Ebok 2018
Anmeldelser Stine på klassetur

Om gjenferd og kjærlighet

“Jeg liker boka fordi den er spennende og litt skummel, men også fordi den ermorsom. Boka passer for litt større barn som kan lese selv (…)”

Sara Evensen Helgerud (10), Foreldre & Barn, Juniortipset

Til toppen

Om forfatter

Tania Kjeldset (f.1960) er oppvokst i Oslo. Hun debuterte i 1995 med bildeboken Eplemadammen og har gitt ut en rekke bøker for barn og ungdom. Ungdomsromanen Juli ble nominert til UPrisen i 2010 og er oversatt til svensk, fransk og tysk. Halloween (2017)er hennes første bok for voksne.

Kjeldset er utdannet illustratør ved SHKS i Oslo og har illustrert en rekke bilde- og barnebøker. Hun underviser barn og ungdom i kreativ skriving, og er også tilknyttet kulturskolen i Sørum samt skrivekunstlinjen ved Nansenskolen.

Bøker i serien