Stine og de bankende hjertene (Innbundet)

Serie: Stine 4

Forfatter:

Tania Kjeldset (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2006
Antall sider: 144
Illustratør: Kjeldset, Tania
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie:
Serienummer: 4
ISBN/EAN: 9788202262938
Kategori: Høytlesning
Omtale Stine og de bankende hjertene

Stine og Yvonne går nå i fjerde klasse, og er overbevist om at læreren deres og den nye, danske vaktmesteren kanskje er kjærester. Stine vil gjerne legge ting til rette for at Erna Lunde og Mogens Andersen kan bli ordentlige kjærester, og hun forsøker på flere forskjellige måter. Dessverre er ikke alle helt heldige …

Og det er flere som er forelsket. Yvonne er nemlig litt forelsket i Halvor, tror hun – og han er litt forelsket i henne – tror Stine og Yvonne. I alle fall inviterer han henne med på Rema!

Tania Kjeldsets lettleste og humoristiske bøker om Stine er høyt elsket. De er gode å lese høyt eller lese selv for jenter og gutter mellom 6 og 9 år.

De andre bøkene om Stine er:

Stine klasse 1A (2001)
Stine og skoletannlegen (2002)
Stine kan ikke svømme (2003)
.

Til toppen

Andre utgaver

Stine og de bankende hjertene
Bokmål Innbundet 2018
Stine og de bankende hjertene
Bokmål Ebok 2018
Om forfatter

Tania Kjeldset (f.1960) er oppvokst i Oslo. Hun debuterte i 1995 med bildeboken Eplemadammen og har gitt ut en rekke bøker for barn og ungdom. Ungdomsromanen Juli ble nominert til UPrisen i 2010 og er oversatt til svensk, fransk og tysk. Halloween (2017)er hennes første bok for voksne.

Kjeldset er utdannet illustratør ved SHKS i Oslo og har illustrert en rekke bilde- og barnebøker. Hun underviser barn og ungdom i kreativ skriving, og er også tilknyttet kulturskolen i Sørum samt skrivekunstlinjen ved Nansenskolen.

Bøker i serien