Stine kan ikke svømme (Lydbok-CD)

Serie: Stine 3

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Lydbok-CD
Utgivelsesår: 2006
Innleser: Hvattum, Ellen K.
Spilletid: 0:45
Forlag: Cappelen Damm Lydbok
Språk: Bokmål
Serie:
Serienummer: 3
ISBN/EAN: 9788202261160
Alder: 6 - 9
Omtale Stine kan ikke svømme

Svømmehallen er et utfordrende sted å oppholde seg, særlig når bulldoseren Gunn er i nærheten. Tenk om hun oppdager at Stine ikke kan svømme - da vil hun sikkert fortelle det til alle. Det er bare så flaut - for alle, nesten alle har lært det nå. Bare Markus vet det, for han er en venn. Men kjæreste? Særlig! En kan bli uvenner når andre påstår det. Men Markus stiller opp når det trengs. Og i svømmehallen finner Stine også en ny venn. En tøff fortelling for lesere med vannskrekk, og uten.

Til toppen

Andre utgaver

Stine kan ikke svømme
Bokmål Nedlastbar lydbok 2008
Stine kan ikke svømme
Bokmål Ebok 2018
Om forfatter

Tania Kjeldset (f.1960) er oppvokst i Oslo. Hun debuterte i 1995 med bildeboken Eplemadammen og har gitt ut en rekke bøker for barn og ungdom. Ungdomsromanen Juli ble nominert til UPrisen i 2010 og er oversatt til svensk, fransk og tysk. Halloween (2017)er hennes første bok for voksne.

Kjeldset er utdannet illustratør ved SHKS i Oslo og har illustrert en rekke bilde- og barnebøker. Hun underviser barn og ungdom i kreativ skriving, og er også tilknyttet kulturskolen i Sørum samt skrivekunstlinjen ved Nansenskolen.

Bøker i serien