Stiansen inviterer til fest (Heftet)

Forfatter:

og

Guri Dahl (Illustratør)

Forfatter: og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2010
Antall sider: 341
Illustratør: Dahl, Guri
Forlag: Font Forlag
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788281690851
Omtale Stiansen inviterer til fest

"Stiansen inviterer til fest" ble i 2008 og 2009 kåret til Norges beste kokebok og verdens beste festbok. Boken inneholder 150 oppskrifter og 20 festmenyer som dekker alt fra årets høytider og anledninger til temafester, piknik og vennemiddager. Den gir en innføring i alle forberedelser til en vellykket fest, fra organisering av kjøkkenet til valg av vin og pynting av bord. Boken har oppskriftsregister og en egen nettside (www.stianseninviterertilfest.no) hvor man kan gå inn og skrive ut handlelister til alle rettene i boken. Her vil du også finne forslag til invitasjoner og bordkort, og du finner svar på hvilke viner som passer til hvilke matretter.

Til toppen

Andre utgaver

Stiansen inviterer til fest
Bokmål Innbundet 2008
Om forfatter

Bent Stiansen (f. 1963 i Arendal) begynte som kokkelærling på Hotel Continental i 1980. Der var han også kokk før han reiste til Alain Chapel (tre stjerner i Guide Michelin) utenfor Lyon for å lære finere fransk kokekunst av den berømte stjernekokken. 23 år gammel ble Bent kjøkkensjef på Hotel Continentals prestisjerestaurant Annen Etage. Fra 1985 til 1992 var han medlem av det norske kokkelandslaget, og i 1990 vant han det første norgesmesterskapet for kokker. Tre år senere vant Bent, som første skandinav, verdensmesterskapet for kokker, Bocuse d'Or, i Lyon.

I 1994 gjorde Bent og hans kone Annette (1963-2010) sine drømmer om egen restaurant til virkelighet, og åpnet dørene for gourmetrestauranten Statholdergaarden, som har en stjerne i Guide Michelin. Stiansen driver også Statholderens Mat og Vinkjeller.