Spør meg aldri av Jeff Abbott (Ebok)
Ebok

Spør meg aldri (Ebok)

Serie: Risk 3

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2021
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 2.83 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Never Ask Me
Serie:
Serienummer: 3
ISBN/EAN: 9788202716332
Kategori: Krim
Omtale Spør meg aldri

Hvor langt ville du gått for å beskytte familien din?

Da liket av Danielle Roberts blir funnet på en benk i parken, legger det seg et nett av uro og mistenksomhet over den lille byen. Hvem ønsket Danielle død? Og hvorfor? Ingen kan besvare spørsmålene, og alle er mistenkt.

Danielle har et perfekt liv. Hun jobber med adopsjoner, er en elsket kjæreste og hengiven mor. Hun er en populær støttespiller i nabolaget, og ingen kjenner Pollitt-familen bedre enn hun gjør.

Pollit-familen har alltid vært der for hverandre, men alle skjuler mørke hemmeligheter. Og når de begynner å mistenke hverandre for mord, oppdager de at man egentlig aldri virkelig kjenner noen. Ikke engang når man er familie …

Til toppen

Andre utgaver

Forrådt
Bokmål Lydbok-CD 2008
Forrådt
Bokmål Nedlastbar lydbok 2010
Om forfatter

Jeff Abbotts spenningsromaner har utkommet på tyve språk. Han er blitt nominert til den prestisjefylte Edgar-prisen tre ganger, og har mottatt ti krim- og spenningspriser. Abbott er født i Texas. Han studerte engelsk og historie og arbeidet som kreativ leder i et reklamebyrå før han begynte å skrive thrillere på heltid. Han bor i Austin, Texas, sammen med sin kone og to sønner.

Bøker i serien