Spør Gro om sex (Heftet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2006
Antall sider: 192
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202261405
Kategori: Helse og psykisk helse
Omtale Spør Gro om sex

Seksualiteten er mangfoldig! Hva som tenner oss, gleder oss, gir oss ekstatiske øyeblikk eller dype bekymringer, varierer fra person til person. Her har sexolog Gro Isachsen samlet noen av spørsmålene hun har svart på de siste årene i Dagbladet, Vi Menn og Doktoronline.

Ønsker du tips for ny giv i senga eller hjelp til et konkret problem? Sliter du med lysten? Ingen spørsmål er for store eller små for Gro Isachsen. Spørsmålene er samlet tematisk for oversiktens skyld. Boka egner seg like godt for menn som for kvinner, unge eller eldre.

Sexolog Gro Isachsen er leder og faglig ansvarlig for klinikk Sexologen (www.sexologen.no) i Oslo. Gro har flere års erfaring i sexologisk rådgiving og terapi. Hun har fast spalte om sex og samliv i Dagbladet søndag og i ukebladet Vi Menn, i tillegg svarer hun på spørsmål i forum for seksualitet hos Doktoronline.

Hun har også skrevet Sex - ja takk! og Mer sex, takk! Sex - ja takk! er også utkommet i Danmark.

Til toppen

Flere bøker av Gro Isachsen:

Om forfatter

Gro Isachsen er født og oppvokst i Narvik, men bor nå på Østlandet. Hun har tidligere arbeidet som journalist, lærebokforfatter, lærer og spesialpedagog. I dag arbeider hun som sexolog i Oslo, hvor hun driver egen klinikk med seksualrådgiving og terapi for par og single. Hun arrangerer samlivskursene ”Bedre sex” for kvinner, menn og par. Gro svarer også på spørsmål i Doktoronlines forum for seksualitet og i Vi Menns spørrespalte om sex og samliv. Hun har hatt fast spalte i Dagbladet Søndag.

Universitetsstudier i psykologi, sosiologi, pedagogikk og spesialpedagogikk og lesing av hyllemetre med sexologisk faglitteratur har gitt Gro den nødvendige bakgrunnen for å forstå seksualitetens og sensualitetens innerste vesen.

Hun har utgitt tre sexhåndbøker på Cappelen. ”Sex – ja takk!” er skrevet for å få kvinner til å leve ut sin sensualitet og bli mer nytende og givende elskerinner. ”Mer sex takk!” er rettet mot menn. Begge bøkene egner seg som høytlesing for par og gir begge kjønn god innsikt i den andres seksualitet. I "Spør Gro om sex" har forfatteren samlet tematisk noen av spørsmålene hun har svart på de siste årene i Dagbladet, Vi Menn og Doktoronline. Siste bok "Mer lyst" gir verktøy til ny og forbedret sex.

Gro Isachsen om seg selv

Mitt innerste ønske er at flest mulig skal oppleve dampende, spennende, deilig, varm, god elskov. God sex er meningen med livet. Vi blir lykkelige, glade, ømme, snille, strålende flotte mennesker når vi har god sex. Det vet jeg av egen erfaring.

Det motsatte skjer når vi har dårlig sex. Da blir vi motløse, triste og tverre. Det beste botemidlet mot dårlig sex er kunnskap. Jeg tror mange flere kan få et bedre seksualliv om de har visse basiskunnskaper om sex. Kunnskap gir trygghet og nye ideer. Kunnskap får vi ikke minst ved å snakke med partneren vår om våre behov og ønsker.

Jeg tror bøkene jeg har skrevet kan være gode døråpnere til samtaler om seksualitet, og til at du og partneren din får et erotisk språk. Jeg håper du oppdager at dine forventninger og drømmer om hvordan du skal få og gi god sex ikke er urealistiske. Mulighetene for å leve ut hele ditt erotiske potensial er der om du tør gi slipp på hemninger, tør leke mer, le mer og utlevere deg selv og dine lyster.