Spirit Hacking (Innbundet)

Sjamanske metoder for å gjenvinne din personlige kraft, skape indre forvandling og gjøre verden lysere

Forfatter:

Kari Kahrs (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 320
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Spirit Hacking
Oversatt av: Kahrs, Kari
ISBN/EAN: 9788202645564
Kategori: Selvutvikling og Sjel, Kropp, Sinn
Omtale Spirit Hacking

Durek Verrett, kjent som Sjaman Durek, forklarer på jordnært vis hva sjamanisme er. Han tydeliggjør at det ikke er en religion, men en levemåte med potensial til å kunne endre livet ditt til det bedre.

I Spirit Hacking deler han praktiske metoder og teknikker fra hans egen sjamantradisjon for å hacke, kontakte, den bevisste energikilden – ånden – og ved hjelp av nyvunnen kunnskap gjenvinne din personlige kraft, fordrive frykten og velge en livsvei basert på kjærlighet, sann styrke og en positiv livsanskuelse.

Sjaman Dureks frimodige, i enkelte tilfeller også kontroversielle, visdom rusker opp i de antagelsene vi bærer på om oss selv og vår omverden. Helt konkret lærer han oss hvordan vi kan tre fryktløst ut av mørkleggingen – den mørke tiden vi befinner oss midt oppe i – og inn i uredd kraftfullhet ved hjelp av den sjamanske tradisjonens tidløse virkemidler og teknikker.

Sjaman Durek er sjaman i sjette generasjon og har viet flere tiår av sitt liv til studier av ulike kulturer, sjamanisme og sjamansk praksis. Han trekker på en rik arv av gammel visdom i sitt arbeid med å vise oss at et sjamanistisk levesett er mulig for alle, og at det er et bærekraftig valg i vår kaotiske tid. Han er oppvokst i California med en mor av norsk-indiansk avstamning og en far med røtter i Ghana, Haiti og New Orleans. I tillegg til å være sjaman og aktiv i arbeidet med å styrke kvinners innflytelse over sin egen situasjon, er han forfatter og aktivist samt tidligere spaltist i The Huffington Post.«Sjaman Durek vil rett og slett endre din oppfatning av virkeligheten.»
Paul Hawken, miljøforkjemper, gründer, journalist og forfatter

«Dypt innsiktsfullt med tanke på den tiden vi lever i, og enormt nyttig når det gjelder hvordan vi kan trives og lykkes i denne tiden - til tross for oss selv. Sjaman Durek er en fengslende historieforteller; han skriver som han snakker - uformelt, kraftfullt og med en glitrende sans for humor."
Mike Dooley, foredragsholder og forfatter av Infinite Possibilities

«Jeg fatter ikke hvordan han greier å gjøre de tingene jeg har vært vitne til.»
Dave Asprey, teknologi-gründer, Silicon Valley-investor, og bestselgende forfatter

«Jeg ble revet med i utforskingen av åndelighet, kvantefysikk, nevrovitenskap og av hva det vil si å være menneske."
Caroline Leaf, forsker og forfatter av Switch on Your Brain

«Hollywoods hotteste mentor."
Marie Claire

Til toppen

Om forfatter

Sjaman Durek er sjaman i sjette generasjon og har viet flere tiår av sitt liv til studier av ulike kulturer, sjamanisme og sjamansk praksis. Han trekker på en rik arv av gammel visdom i sitt arbeid med å vise oss at et sjamanistisk levesett er mulig for alle, og at det er et bærekraftig valg i vår kaotiske tid.

Han er oppvokst i California med en mor av norsk-indiansk avstamning og en far med røtter i Ghana, Haiti og New Orleans. I tillegg til å være sjaman og aktiv i arbeidet med å styrke kvinners innflytelse over sin egen situasjon, er han forfatter og aktivist samt tidligere spaltist i The Huffington Post.

www.ShamanDurek.com

Instagram: @shamandurek

Twitter: @shamandurek

Facebook: shamandurek