Spillet (Heftet)

Forfatter:

Monica Carlsen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2006
Antall sider: 448
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Game
Oversatt av: Carlsen, Monica
ISBN/EAN: 9788202264635
Omtale Spillet

Dette er en sann historie. Neil Strauss avslører Sjekkeartistenes (SA) bisarre verden – menn som har viet sitt liv til å forføre kvinner.

SA´er har sitt eget språk, de utveksler strategier på Internett, deltar på hverandres kurs og bor sammen i kollektiv. Strauss levde med spillerne og kom helskinnet fra det – men ikke før han hadde bevist at spillet fungerer. Han forvandlet seg fra tynn skribent med høyt hårfeste, til en for kvinner uimotståelig smørpratende Style. Her beskriver han ikke bare sine forførelsesteknikker, men også uforglemmelige møter med alle fra Tom Cruise til Courtney Love, fra Paris Hilton til Britney Spears.

Til toppen

Flere bøker av Neil Strauss:

Om forfatter

Neil Strauss har tidligere skrevet bestselgerne The Dirt sammen med Mötley Crüe, How to Make Love Like a Porn Star sammen med Jenna Jameson og The Long Hard Road Out of Hell med Marilyn Manson. I Spillet skriver den engang så keitete musikkjournalisten om seg selv. Om hvordan han infiltrerte miljøet der det fremste målet er å forføre vakre kvinner og selv ble en guru innen sjekkeartistenes fellesskap. Som han skriver i forordet: ”Menn vil benekte det. Kvinner vil betvile det”. Oppfølgeren Spillets regler er en guidebok der han deler sine erfaringer - hvordan få deg en date på tretti dager. Strauss er skribent for Rolling Stones, bor i Los Angeles og du finner ham på www.neilstrauss.com.