Spikking med kniven som verktøy (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 1998
Antall sider: 71
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788276832211
Omtale Spikking med kniven som verktøy
Spikking krever verken stor plass eller mye redskap og utstyr. I tillegg er dette en fin hobby å gjøre sammen med barna. Leseren får innblikk i verktøy, teknikker og materialer (tørket og rått trevirke), og veiledning om hvordan du lager en rekke nytte- og prydgjenstander og også av naturvokste emner. Her presenteres seljefløyte og tollekniv, drikkekopp, diverse leker, arbeid med never og mye, mye mer.

Til toppen

Om forfatter

Øystein Køhn (f. 1949) kaller seg ”villmann” med rette; siden 1984 har han vært heltidsengasjert med friluftsliv og villmark. Han holder kurs og multimedieforedrag, arrangerer turer og villmarksmesser, bygger kanoer, lager kniver, skriver bøker og artikler og redigerer tidsskrifter, og han utvikler og tester utstyr for friluftsliv … I norsk padlemiljø er han en sentral skikkelse med omfattende meritter fra konkurranser og ekspedisjoner. Han har skrevet flere padleguider, bl.a. Kanopadling i Norge (Boksenteret 1996), og en stor bok om padling, Padling (Cappelen 2000). Køhn er redaktør og produsent av Norsk Knivforenings Knivbladet.

Både familier, nybegynnere og folk som tenker tøffe langferder vil ha stor glede av Hundre norske padleperler. Her tilbyr han ruteforslag, råd og erfaringer til padlere på alle nivåer.