Speilbyen (Innbundet)

Forfatter:

Geir Uthaug (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 704
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The City of Mirrors
Oversatt av: Uthaug, Geir
ISBN/EAN: 9788202283209
Kategori: Romaner
Omtale Speilbyen

Tredje bok i Justin Cronins kritikerroste og bestselgende The Passage-trilogi.

Med Speilbyen fullfører Justin Cronin sin kritikerroste og internasjonalt bestselgende Passage-trilogi, som er oversatt til mer enn 30 språk.

De Tolv – mørkets herskere, menneskets dødsfiender – er utryddet, og deres hundreårige skrekkherredømme endelig over. Litt etter litt våger de overlevende seg ut fra sine skjulesteder. Fra ruinene til det som en gang var en sivilisasjon, forsøker de noe menneskeheten med vekslende hell har prøvd før: Å bygge et nytt og bedre samfunn.

Men i en av de mest fjerntliggende forlatte byene ligger noen på lur: Zero. Den første. Faren til De Tolv, han som bærer det opprinnelige viruset i seg. En gang var han en høyt begavet vitenskapsmann, men etter at han mistet sin store kjærlighet, har han vært fylt av hevnlyst og sinne. Målet er å utrydde menneskeheten en gang for alle. Troppene er klare. Tiden er kommet.

Det er bare én som er i stand til å oppholde ham. Amy. Jenta fra ingensteds, menneskenes siste håp. Og dermed gjør hun og følgesvennene seg klar til den siste og avgjørende kampen mellom lyset og mørket.

Til toppen

Andre utgaver

Speilbyen
Bokmål Ebok 2018
Speilbyen
Bokmål Heftet 2019
Speilbyen
Bokmål Nedlastbar lydbok 2018

Flere bøker av Justin Cronin:

Om forfatter

Justin Cronin (f. 1962 i New England) er en amerikansk forfatter. Han har blant annet vunnet PEN/Hemingway Award, Stephen Crane Prize og Whiting Writer's Award for sine bøker.

Cronins science fiction-/fantasytrilogi The Passage har begeistret lesere verden over. I bøkene kombinerer Cronin det beste fra en litterær romantradisjon med fortellerdriv og forrykende spenning.