Sotteseng av Trude Brænne Larssen (Ebok)
Ebok

Sotteseng (Ebok)

Serie: Ulveøyne 26

Forfatter:

Ingen angrerett. Umiddelbart tilgjengelig på Min side under Digitale produkter.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2012
Kopibeskyttelse: Kopibeskyttet
Filstørrelse: 0.79 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie:
Serienummer: 26
ISBN/EAN: 9788202388317
Kategori: Serieromaner
Omtale Sotteseng

Dette er forhistorien til serien "Ulveøyne". Den forteller om den vakre slavinnen Aisha, som har en betrodd stilling hos sin husfrue i Alexandria. Men en dramatisk hendelse gjør at Aisha faller i unåde og blir solgt på slavemarkedet. Kjøperen er en ung viking ...

Aisha kjente frykten som et belegg på tungen. At hun gikk en vond skjebne i møte, hadde hun begynt å forsone seg med, men at hun skulle bli solgt til ville barbarer, hadde hun ikke kunnet forestille seg.

Til toppen

Flere bøker av Trude Brænne Larssen:

Om forfatter

Trude Brænne Larssen (f.1967) er født i Tønsberg, men vokste opp i Trondheim. Som tjueåring flyttet hun tilbake til Vestfold, og har bodd der siden. Trude debuterte som romanforfatter da hun var 29 år, med vikingserien "Ulveøyne". Mange år senere skrev hun oppfølgeren "Rimfrost". I tillegg er hun forfatteren bak nåtidsserien “Holmegaard” fra galoppmiljøet, og hun har vært medforfatter av serien “Emilies tid”. Etter 15 års forfatterskap og 69 utgitte romaner har Trude valgt å begynne som journalist på heltid, og hun er fast bestemt på at “Legdebarna” er hennes siste romanserie.

Bøker i serien