Søtt og sukkerfritt (Innbundet)

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 176
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202622756
Kategori: Kokebøker og Helse
Omtale Søtt og sukkerfritt

Suksessforfatterne Gunn-Karin Sakariassen og Hege Hasler Barhaughøgda utgir ny kokebok med det gode søte for deg som vil leve sukkerfritt. Oppskriftene er

- diabetesvennlige
- lavkarbovennlige
- mage- og tarmvennlige
- glutenfri og med melkefrie alternativer

Du finner søte småretter – men også noen salte – kaker og boller, desserter, godterier, konfekt og drikke. Det er en egen seksjon med oppskrifter på lekker sukkerfri kakepynt, og de beste kakene og godteriene til jul og påske. Og selvsagt en mengde gode råd og lure triks!

Her er noe av alt det deilige du kan lage: Kosevafler, kanelsnurrer, smuldrepai med fersken og pekannøtter, gelekake, multeparfait med nøttekrokan, havrepai med kokosfløte og rips, pepperkaker, hjemmelaget marsipan, påskescones med sitronkrem, sjokoladekjeks, lakriskarameller, stripete pikekyss med vanilje, kaffe med krydder og julesmoothie.

Bedre enn dette blir det ikke!

Til toppen

Flere bøker av Hege Hasler Barhaughøgda og Gunn-Karin Sakariassen:

Anmeldelser Søtt og sukkerfritt

Søtt, sukkerfritt, sunt og godt 29.05.2020

«(…) de to forfatterne setter på bordet mat jeg nesten ikke trodde det var mulig å få til i sukkerfri variant.»Jørn-Kr. Jørgensen, Bokstaver.no

Til toppen

Om forfatter
Hege Hasler Barhaughøgda er sykepleier og har jobbet med diabetes i mange år, de siste åtte ved Dr. Fedon Lindbergs Klinikk i Oslo. Der bruker hun kostveiledning som viktigste behandling.
Gunn-Karin Sakariassen (f. 1954) er utdannet naturopat og ernæringsterapeut fra Norsk Akademi for Naturmedisin, med videreutdannelse i funksjonell medisin fra Institute for Functional Medicin i Boston. Hun er forfatter og arbeider som selvstendig ernæringsterapeut, der kosthold er nøkkelen til bedre helse. Hun har selv opplevd på kroppen hvor mye kostholdet har å bety for å holde mage, tarm og energi på topp.

Sakariassen har tidligere jobbet ved Heggeli helhetsmedisin (nå Synergi Helse) og Fedon Helse-klinikken. Hun har også et mangeårig samarbeid med Diabetesforbundet for å hjelpe og veilede pasienter. Sammen med Hege Hasler Barhaughøgda holder hun en rekke kurs og foredrag over hele landet, se diabetesboka.no, og de har utgitt tre bøker om diabetes: Diabetesboka, Den praktiske diabetesboka og Søtt og sukkerfritt. Gunn-Karin Sakariassen sto sammen med Sofie Hexeberg bak bestselgeren "Frisk med lavkarbo – 100 oppskrifter", som har solgt over 50 000 eksemplarer.