Søstre i tykt og tynt av Susan Mallery (Nedlastbar lydbok)

Søstre i tykt og tynt (Nedlastbar lydbok)

Serie: Mischief Bay-serien 4

Forfatter:

Ann-Magritt Sævold (Oversetter)

Ingen angrerett. Nedlastbare lydbøker kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Forfatter:
Innbinding: Nedlastbar lydbok
Utgivelsesår: 2021
Innleser: Stormo, Kikki
Spilletid: 11:24
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: MP3
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Sisters like us
Oversatt av: Sævold, Ann-Magritt
Serie:
Serienummer: 4
ISBN/EAN: 9788202663094
Kategori: Underholdningsromaner og Romaner
Omtale Søstre i tykt og tynt

Skilsmissen etterlater Harper Szymanski med et navn ingen kan stave, et hus hun ikke har råd til og en tenåringsdatter som trekker seg unna. Hun er konsulent og sin egen sjef, men det er bare takket være klienter som den irriterende playboyen Lucas, at hun klarer å betale regningene. Dr. Stacy Bloom står foran sin aller største utfordring - morsrollen. Hun kjenner ikke på noen morsfølelse og prøver i det lengste å fortrenge at babyen snart kommer. Enda verre er det at moren hennes ikke vet at hun er seks måneder på vei, eller at Stacys ektemann planlegger å være hjemmeværende pappa. Hver for seg har Harper og Stacy liv i kaos, men sammen kan klare alt.
Søstre i tykt og tynt beskriver på en nydelig måte søstre, mødre og døtre i dagens hektiske samfunn, fortalt med Susan Mallerys velkjente varme og humor.
Copyright © 2018 Susan Mallery, Inc.

Til toppen

Andre utgaver

Søstre i tykt og tynt
Bokmål Ebok 2019

Flere bøker av Susan Mallery:

Om forfatter

Susan Mallery kalles "den nye dronningen av kjærlighetsromaner.", og det med rette. Med varme og humor beskriver hun hvordan mennesker tenker og føler, i historier som tar leseren med på en følelsesmessig reise. Susans bøker har vært over 200 uker på bestselgerlistene til USA Today og oversettes til 28 språk.

Booklist sier:"Romantikkbøker blir ikke bedre enn dette, med Mallerys utsøkte blanding av nyanser, humor og utmerket fortellertalent."
RT Book Review: "I en klasse for seg!"

Susan Mallery har vunnet flere priser for sitt forfatterskap, og bor i Seattle med ektemannen, to katter og en puddel. Hun elsker dyr, og skriver ofte om dem i bøkene sine - for hun mener de er en viktig ingrediens i et godt liv.

Besøk Susan på nett: www.susanmallery.com

Bøker i serien