Søstre i tykt og tynt av Susan Mallery (Ebok)
Ebok

Søstre i tykt og tynt (Ebok)

Forfatter:

Ann-Magritt Sævold (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2019
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 3.57 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Sisters like us
Oversatt av: Sævold, Ann-Magritt
ISBN/EAN: 9788202646417
Kategori: Underholdningsromaner og Romaner
Omtale Søstre i tykt og tynt

Skilsmissen etterlater Harper Szymanski med et navn ingen kan stave, et hus hun ikke har råd til. og en tenåringsdatter som trekker seg unna. Hun er konsulent og sin egen sjef, men det er bare takket være klienter som den irriterende playboyen Lucas, at hun klarer å betale regningene.

Det å studere halve livet har ikke forberedt dr. Stacy Bloom på hennes aller største utfordring - morsrollen. Hun kjenner ikke på noen morsfølelse og prøver i det lengste å fortrenge at babyen snart kommer. Enda verre er det at moren ikke vet at hun er seks måneder på vei, eller at Stacys ektemann planlegger å være en hjemmeværende pappa.

Hver for seg er alt bare kaos, men sammen kan Harper og Stacy klare alt. Søstre som oss beskriver på en nydelig måte søstre, mødre og døtre i dagens hektiske samfunn, fortalt med Susan Mallerys velkjente varme og humor.

"Et rikt plott, og et klassisk familiedrama med særdeles godt persongalleri. (...) Morsom, øm, sår og gripende lesning for alle kvinner." -Library Journal, starred review

"Et følsomt og morsomt blikk på båndet mellom kvinner i en skjønn, langt fra perfekt familie." Kirkus Review

Til toppen

Om forfatter

Susan Mallery kalles "den nye dronningen av kjærlighetsromaner.", og det med rette. Med varme og humor beskriver hun hvordan mennesker tenker og føler, i historier som tar leseren med på en følelsesmessig reise. Susans bøker har vært over 200 uker på bestselgerlistene til USA Today og oversettes til 28 språk.

Booklist sier:"Romantikkbøker blir ikke bedre enn dette, med Mallerys utsøkte blanding av nyanser, humor og utmerket fortellertalent."
RT Book Review: "I en klasse for seg!"

Susan Mallery har vunnet flere priser for sitt forfatterskap, og bor i Seattle med ektemannen, to katter og en puddel. Hun elsker dyr, og skriver ofte om dem i bøkene sine - for hun mener de er en viktig ingrediens i et godt liv.

Besøk Susan på nett: www.susanmallery.com