Sørgenetter (Heftet)

Serie: Arvesølv 8

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 256
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Arvesølv
Serienummer: 8
ISBN/EAN: 9788202653026
Kategori: Serieromaner
Omtale Sørgenetter

Mye takket være Esters vennlighet begynner Dina å finne seg til rette på Brandsæther, men så oppdager hun at noen har rotet i sakene hennes.

Et skudd bryter nattestillheten på storgården. En av kvinnene blir truffet og alvorlig såret. Snart viser det seg at mannen som skjøt, hadde nøkkel til å låse seg inn. Hvem har gitt ham den? Mistanken faller på Trygve, gårdsforvalteren som alltid er blitt regnet som lojal.

– Det finnes to nøkler til hoveddøren. Det burde jeg vite, svarte Trygve fortvilet, – for jeg har egenhendig smidd dem. Jeg ville gjøre det selv. Nettopp for å forvisse meg om at det kun ble to.

– Jeg hører du sier det, innvendte lensmannen ergerlig, – men det behøver ikke bety at du snakker sant. Kanskje du smidde flere?

Til toppen

Andre utgaver

Sørgenetter
Bokmål Ebok 2020

Flere bøker av Torill Thorup:

Om forfatter

Torill Thorup (født 1976) er fra Sande i Vestfold, men bor i dag i Hvittingfoss med mann, to barn og to hunder. Hun debuterte som 27-åring med Inga Svartdal. Senere har hun skrevet seriene Arvesølv og Der vinden hvisker. I hennes fjerde serie, Livet på Solhaug, er handlingen lagt til fruktdalen Lier i begynnelsen av 1920-årene.

Bøker i serien