Sommerfesten av Marte Qvenild (Ebok)
Ebok

Sommerfesten (Ebok)

Serie:  450

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2021
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 0.53 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Flamme Forlag
Språk: Bokmål
Serie:
Serienummer: 450
ISBN/EAN: 9788282884389
Kategori: Romaner
Omtale Sommerfesten

Marte Qvenilds debutroman Sommerfesten begynner med at hovedperson Sylvi brått blir svimmel og må sette seg. Hun venter besøk av sønn, svigerdatter og sønnesønn, og da må alt være på stell. To typer loff, sønnesønns favorittpai og så videre. Men Sylvi er ikke like ung og sprek lenger. Hun har begynt å skrante. Slik gården hennes har begynt å skrante, fordi kloden har begynt å skrante. Og snart viser det seg at den lille kjernefamilien som kommer på besøk også har begynt å skrante.

Sommerfesten er en roman om å miste dem som står nærmest og om retten til å få bestemme. Over eget liv, over andres og over kloden.

Til toppen

Andre utgaver

Sommerfesten
Bokmål Innbundet 2021
Anmeldelser Sommerfesten

"Sommerens fineste overraskelse (...) Marte Qvenild har skrevet en tvers igjennom nydelig og klok roman som pirker borti vonde livserfaringer. Les den langsomt på et svaberg, etterfulgt av en dukkert."

Ellen Sofie Lauritzen, Dagens Næringsliv

Til toppen

Om forfatter

Marte Qvenild (f. 1977) debuterte i 2021 med romanen Sommerfesten, som ble godt mottatt i mediene og kåret til årets sommerbok av Dagens Næringsliv. Hun har også gitt ut boksingelen Håper det går bra i 2020.

Bøker i serien