Sommeren da alt hendte (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2011
Antall sider: 448
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202362676
Kategori: Romaner
Omtale Sommeren da alt hendte

”Var det fordi jeg hadde mistet Marguerita for alltid, at mordet på faren min begynte å forfølge meg?”
Slik begynner denne kriminalromanen om en kidnapping og en serie merkelige mord som skjer med mange års mellomrom. Et brutalt mord en idyllisk sommerdag i Tønsberg i 1964 finner en uventet gjenklang i mordet på en ung jente i Oslo i 1980. For andre enn dem som står de døde aller nærmest er det vanskelig å se sammenhengen. Tor Edvin Dahl tar oss med til en atmosfære av letthet og sommer der følelser brått blir satt i brann, og til de alvorlige konsekvensene av ubetenksomme handlinger.

Til toppen

Andre utgaver

Sommeren da alt hendte
Bokmål Ebok 2011
Sommeren da alt hendte
Bokmål Heftet 2012
Sommeren da alt hendte
Bokmål Nedlastbar lydbok 2016
Anmeldelser Sommeren da alt hendte

Rutinert elitekrim

"Dermed skriver han seg ut av dusinvarekrimmen, og inn i en tidløs og klassisk krimsjanger som er godt innenfor holdbarhetsdato."

Tarald Aano, Stavanger Aftenblad

"Tor Edvin Dahl kjenner grepene som gjør handlingen interessant og spennende. Kortene holder han tett til brystet slik at her gjelder det å henge på til siste slutt. Jo da, forfatteren har ikke glemt sine gamle krimkunster."

Finn Stenstad, Tønsbergs Blad

Til toppen

Om forfatter

Tor Edvin Dahl (f.1943) kommer fra Kjelsås i Oslo, og debuterte i 1968 med novellesamlingen En sommer tung av regn. Dahls mangslungne forfatterskap inneholder om en lang rekke utgivelser innenfor forskjellige sjangre, og han har også skrevet flere verk for teater, radio og tv.

Dahl har fått flere utmerkelser, blant annet fikk han Rivertonprisen i 1973 for kriminalromanen Etterforskning pågår (utgitt under pseudonymet David Torjussen).

Romanen Utenom sesongen kommer ut høsten 2017.