Sommer på Saltön - Hummerfesten av Viveca Lärn (Lydbok-CD)

Sommer på Saltön - Hummerfesten (Lydbok-CD)

Forfatter:

Kirsti Øvergaard (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Lydbok-CD
Utgivelsesår: 2005
Innleser: Kokkin, Janne
Spilletid: 7:08
Forlag: Cappelen Damm Lydbok
Språk: Bokmål
Originaltittel: Hummerfesten
Oversatt av: Øvergaard, Kirsti
ISBN/EAN: 9788242118189
Kategori: Krim
Omtale Sommer på Saltön - Hummerfesten
Sommergjestene har reist, og freden er tilsynelatende gjenopprettet i den lille skjærgårdsidyllen på svenskekysten. Men under overflaten vil vi se at mye har forandret seg. Tobakkshandler Blomgrens Emily har kommet tilbake etter sitt ekteskapelige sidesprang, men oppfører seg annerledes enn før. Johanna har allerede tenkt ut hvordan hun skal møblere Blomgrens villa når hun han endelig har kvittet seg med sin fete kone. Sara har flyttet inn hos MacFie, men han synes ikke det er bra at hun ikke følger reglene. Når badedraktdesigner Philip ber henne ut, takker hun ja, uten en gang om å be ham om lov. Og hvordan skal det gå med hummerfesten når hermetikkfabrikkens nye direktør har leid ut pakkehuset? Boka er en frittstående fortsettelse av Sankthansvals.

Til toppen

Andre utgaver

Sommer på Saltön
Bokmål Nedlastbar lydbok 2013
Om forfatter

Viveca Lärn er født og oppvokst i Gøteborg. Det er nok barnebøkene hun er mest kjent for, også her i landet. Hun har skrevet over 40 barnebøker siden hun debuterte i 1975. Men siden 1995 har hun også skrevet bøker for voksne.

Bøkene hennes er oversatt til 10 språk. Hun har skrevet visetekster og drama for teater, radio og TV, og hun har sin faste spalte hver lørdag i Gøteborgs-Posten.