Solvolds smak

Odd Ivar Solvold, 2010, Innbundet, Bokmål
350,–
Veil. pris399,–Du sparer49,–
Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.

Omtale

Odd Ivar Solvold er tre ganger Norgesmester, årets fiskekokk, årets kjøkkensjef, bronse i Bocuse d´Or og fast spiss på det Norske Kokkelandslaget. Hadde han hatt restaurant i Oslo, ville stalltipset vært Michelin-stjerne innen kort tid.

Gjennom denne boken kan du bli gourmet på eget kjøkken. Solvold er befriende fri for snobberi og matarroganse – her er det «less is more» som gjelder. Utgangspunktet er kompromissløs respekt for gode råvarer.

Boken bobler over av velsmakende mat for alle anledninger: kos, tapas, gryter, middager når du skal imponere, pasta, pølser og noe søtt til slutt. Komplett med anbefalt drikke.