Sølvhemmeligheten + Krystallrosen (2-i-1) (Innbundet)

Serie: Snøsøstre 

Forfatter:

Hilde Matre Larsen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 244
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Silver Secret + The Crystal Rose
Oversatt av: Larsen, Hilde Matre
Serie:
ISBN/EAN: 9788202612184
Kategori: Romaner for barn og Lese selv
Alder: 6 - 9
Omtale Sølvhemmeligheten + Krystallrosen (2-i-1)

Trillingene Hanna, Magda og Ida vet at de en dag vil arve dronningens magiske lys, som hviler over øya Nordovia. På 12-årsdagen sin skal de endelig oppdage sine magiske evner. Men det blir ikke noe særlig av den feiringen de har sett fram til så lenge. Foreldrene deres – kongen og dronningen – er sporløst forsvunnet. Det er den onde Skyggeheksa som har tatt foreldrene til fange. Hun vil stjele det magiske lyset. Snøsøstrene kommer til å få bruk for all magi de har om de skal klare å forhindre at Skyggeheksa gjør verden mørk en gang for alle.

I det første eventyret om Snøsøstrene, må de tre søstrene snike seg ut av slottet om kvelden for å legge ut på det første oppdraget i den frosne skogen. Klarer de å finne det magiske lyset før Skyggeheksa gjør det?

I deres andre eventyr, legger trillingene ut på en mørk og islagt reise for å finne krystallrosen og det blå, magiske lyset. Er prinsessenes magi sterk nok til å overvinne Den store isbreen og farene som gjemmer seg der? Og vil de klare å befri kongen og dronningen?

Passer for lesere mellom 6 og 10 år.

Til toppen

Flere bøker av Astrid Foss:

Bøker i serien