Solens triumf (Innbundet)

Forfatter:

Henning Kolstad (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2005
Antall sider: 544
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Triumph of the Sun
Oversatt av: Kolstad, Henning
ISBN/EAN: 9788202245849
Omtale Solens triumf
Solens triumf er Wilbur Smiths 30. roman på norsk! En av verdens mest leste forfattere har igjen skapt en roman som sitrer av farger, lyder, lidenskaper - og først og fremst av ulidelig spenning.

Året er 1884 og handlingen åpner i Khartoum, der Den blå Nilen møter Den hvite Nilen. Opp floden kommer dampskipet "Intrepid Iris", under kommando av Ryder Courtney. Han har sine rikdommer knyttet til byen, der uro og frykt hersker. Nordfra er emir Osman Atalan og hans hær underveis for å hindre europeerne i å flykte nordover. Det kommer til voldsomme kamper, der byen så å si legges i grus, mens den britiske guvernørens to unge døtre blir bortført til et harem som dervisjens fanger.

Til toppen

Andre utgaver

Solens triumf
Bokmål Ebok 2011
Uskyldig
Bokmål Heftet 2016
Uskyldig
Bokmål Lydbok-CD 2017

Flere bøker av Wilbur Smith:

Om forfatter

I 2014 kunne Wilbur Smith feire sitt 50-årsjublileum som forfatter. Gjennom flere tiår har han underholdt lesere over hele verden med sitt eventyrlige historier fra det afrikanske kontinentet. 37 spenningsbøker er det blitt, og alle er oversatt til norsk. Han er en av verdens mest leste forfattere med 120 millioner solgte bøker.