Snøkongen. Josefine Olsens Barnehage (Innbundet)

Snøkongen

Serie: Josefine Olsens barnehage 2

Forfatter:

Helena Ohlsson (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2011
Antall sider: 32
Illustratør: Ohlsson, Helena
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie:
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9788202340193
Kategori: Bildebøker
Alder: 4 - 6
Omtale Snøkongen. Josefine Olsens Barnehage

Ikke bare blir Darius løpt ned av en hund i akebakken, når de kommer tilbake til barnehagen har noen stjålet nesa til snømannen de har bygget. Nesa Darius hadde med! Hvem kan ha gjort noe sånt? Bok 2 i serien om små og store i Josefine Olsens Barnehage.

Til toppen

Anmeldelser Snøkongen. Josefine Olsens Barnehage

To artige vinterbøker fra barnehagen

"en stilsikker prosa (...) En annen styrke er at fortellingene ikke bare er lek og kos, men tar opp konflikter, som det å føle seg utenfor (...) Det er mye realisme i fortellingene, og jeg er ikke i tvil om at ungene vil kjenne seg igjen. Helena Ohlssons farge- og detaljrike barneinspirerte illustrasjoner står veldig godt til teksten."

Per Ivar Henriksbø, Gudbrandsdølen Dagningen

Til toppen

Om forfatter

Gudny Ingebjørg Hagen (f. 1954) er forfatter og dramatiker. Hun har skrevet manus til en rekke Barne-tv-serier for NRK – til sammen har hun vært involvert i ca. 200 Barne-TV-program gjennom tidene. Hun har skrevet alle bøkene, tv-seriene, teateroppsetningene og filmmanuset til Jul i Blåfjell, Jul på Månetoppen og Julenatt i Blåfjell, samt manus til tv-serien Vertshuset Den Gyldne Hale, adventsserien Amalies Jul, og en rekke manus for Sesam Stasjon og Huset med det rare i. I tillegg er hun utviklingsansvarlig for opplevelses- og kulturhuset Blånisselandet i Målselv. Hagen er også tekstforfatter av flere hundre sanger, og har samarbeidet med noen av landets beste komponister. Hun har eksamen fra Barnevernsakademiet i Oslo, og har også arbeidet som førskolelærer, i tillegg til videre utvikling av bøker og filmmanus fra Blåfjell-universet. For tiden skriver hun på heltid. Gudny Ingebjørg Hagen har vunnet mange priser for arbeidene sine, blant annet Gullruten og flere Spellemannspriser.

Bøker i serien