Snillionen av Arnfinn Kolerud (Nedlastbar lydbok)

Snillionen (Nedlastbar lydbok)

Forfatter:

Ingen angrerett. Nedlastbare lydbøker kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Forfatter:
Innbinding: Nedlastbar lydbok
Utgivelsesår: 2017
Innleser: Madsen, Jan Erik
Spilletid: 5:20
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: MP3
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202583873
Omtale Snillionen

Snillionen er ei humoristisk forteljing om kor vanskeleg det er å vere styrtrik – og eit godt menneske. Ein heilt vanleg dag vinn Frank og mor i lotto. Og då blir sjølvsagt ingen dag vanleg igjen. Alle i bygda er etter dei tjuefire millionane. Og mor gjer det verre ved å love pengar til den som er snillast. Frank og mor flyktar til Syden. Kor lenge kan dei stikke hovudet i sanden? Kven vinn konkurransen? Og kan det verkeleg ende med at Frank ikkje får ei krone?

Til toppen

Andre utgaver

Snillionen
Nynorsk Ebok 2017
Snillionen
Nynorsk Heftet 2018
Anmeldelser Snillionen

SPRUDLANDE BARNEBOK 05.12.2017

"Kolerud har eit imponerande talent for språkleg fabulering. I boka vrimlar det av humoristiske fomuleringar når barn forklarer dei vaksne kva som er presist og ikkje-presist språk. Barn med sine enkle men ytterst logiske oppfatningar av språk set lett dei vaksne på plass. Det er både tankevekkande og morosamt. (...)

Snillionen er ei bok som utfordrar grensene mellom sjangeren barnebok og lektyre for eldre lesarar, i alle fall ungdom. Bak den sprudlande handlinga ligg det eit meir utfordrande tema: Kva ville du og eg ha gjort om det dumpa ned tjuefire millionar kroner i fanget vårt? Eit samtaleemne rundt middagsbordet!"

 
Jostein Sæbøe, Romsdals Budstikke

Hva ville du gjort om du vant 24 millioner? 13.12.2017

"Arnfinn Kolerud skriver om penger uten å moralisere. «Snillionen» er en morsom og dyptloddende barnebok om hva rikdom kan gjøre med folk."
"«Snillionen» er en fortelling som legger igjen verdifull erkjennelse i tillegg til at den underholder, her og nå. 

Passer for deg som:
er 9 år eller mer
liker å lese
skulle ønske du vant 24 millioner :)"

Anne Cathrine Straume, NRK

Til toppen

Om forfatter

Arnfinn Kolerud (f.1968) kjem frå Romsdal, men bur på Flatraket i Nordfjord. Han skriv for både barn og vaksne og har fått fleire prisar for bøkene sine. Han liker godt å spele sjakk og besøke barneskular.