Snart jul! (Innbundet)

24 førjulsaktiviteter for små og store

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 64
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202712167
Kategori: Strikking og håndarbeid , Quiz og hobbybøker og Julebøker
Omtale Snart jul!

Familievennlig og aktiviserende kalenderbok som du kan ta fram år etter år!

SNART JUL er den perfekte førjulsbok for deg som liker jul og juleforberedelser, som liker å lage ting, planlegge å lage ting – eller bare liker å titte på ting som andre har planer om å lage. Man trenger selvsagt ikke lage alt eller følge rekkefølgen, men for de mange som ønsker seg noen annet enn en gavekalender, er dette en super kalendervariant!

SNART JUL er en bok for hele familien, med julepynt og gaver som barna kan lage på egenhånd og ting barn og voksne kan lage sammen. Lag fine ting sammen på kjøkkenbordet, på skolen, i barnehagen, eller inviter små og store venner til juleverksted og plukk ut noen produkter som dere lager sammen.

Materialene som trengs er ting det er lett å få tak i. Noen ting har du sikkert i huset allerede, andre ting finner du i bokhandelen, i naturen, matbutikken eller i verste fall i hobbybutikken. Ingen ting er dyrt eller avansert. Dette er en bok for alle!

Miriam Morken og Tone Stenkløv har hatt jul på hjernen i flere år, og har gitt ut flere kreative bøker om jula. De vet med andre ord hva de driver med og hva familiene ønsker seg i førjulstiden: Hygge, fellesskap og samlende aktiviteter – som kanskje også gir fine juleresultater.

En familiebok full av julestemning!

Til toppen

Flere bøker av Miriam N. Morken og Tone M. Stenkløv:

Om forfatter

Miriam N. Morken har laget flere inspirerende hobbybøker og julebøker sammen med Tone M. Stenkløv. De er ivrige bidragsytere til julemesser og markeder i lokalmiljøet, og de kan trylle fram julestemning med de enkleste midler.

Tone M. Stenkløv har laget flere inspirerende hobbybøker og julebøker sammen med Miriam N. Morken. De er ivrige bidragsytere til julemesser og markeder i lokalmiljøet, og de kan trylle fram julestemning med de enkleste midler.