Smult farvann (Heftet)

Serie: Legdebarna 13

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2011
Antall sider: 256
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
Serie: Legdebarna
Serienummer: 13
ISBN/EAN: 9788202342746
Kategori: Serieromaner
Omtale Smult farvann
Karoline nages av skyldfølelse. Hvordan kunne hun være så dum å overtale Marte til å gå til lensmannen? Nå sitter søsteren i arresten, redd og ulykkelig, og Karoline aner ikke hvordan hun skal hjelpe henne. Det ser ikke ut til å bli noen konfirmasjon på Marte dette året heller – og hva med Karolines og Aksels bryllup, som står for døren? Attpåtil fylles huset av gjester som ikke vet hva som har skjedd …

"Marte lo av noe Olaf hadde sagt. Karoline likte det ikke. Hun hadde aldri sett søsteren te seg på denne måten før. Måten hun strøk en villfaren hårlokk bak øret på, samtidig som hun sparket bort en småstein og svingte litt fram og tilbake, så skjørtet bølget rundt henne … Hva var det hun innbilte seg? At hun var på dans?"

Til toppen

Om forfatter
Trude Brænne Larssen (f.1967) er født i Tønsberg, men vokste opp i Trondheim. Som tjueåring flyttet hun tilbake til Vestfold, og har bodd der siden. Trude debuterte som romanforfatter da hun var 29 år, med vikingserien "Ulveøyne". Mange år senere skrev hun oppfølgeren "Rimfrost". I tillegg er hun forfatteren bak nåtidsserien “Holmegaard” fra galoppmiljøet, og hun har vært medforfatter av serien “Emilies tid”. Etter 15 års forfatterskap og 69 utgitte romaner har Trude valgt å begynne som journalist på heltid, og hun er fast bestemt på at “Legdebarna” er hennes siste romanserie.
Bøker i serien