Smarte søtsaker - helt uten sukker, gluten og melk (Innbundet)

Forfatter:

, Ann Høydalsnes (Oversetter)

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 112
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Smarta sötsaker utan socker, gluten och mjölk
Oversatt av: Høydalsnes, Ann
ISBN/EAN: 9788202452056
Kategori: Kokebøker og Helse
Omtale Smarte søtsaker - helt uten sukker, gluten og melk

Stadig flere velger bort sukker, gluten og meieriprodukter uten at de er allergiske mot det, men fordi det gir helsegevinster å kutte det ut. Søtsaker som er rene helsekosten – fulle av næring og vitaminer uten ubehagelige ettervirkninger som lavt blodsukker og humørsvingninger er smarte søtsaker!

Her får du masser av enkle, fantastiske nye favoritter; kjeks, kaker, godbiter og smoothier. Så hva sier du til mangoiskrem på minuttet, chocolate chai mudcake eller trøffelkake til ettermiddagskaffen i dag? Eller pære- og vaniljekake, woket ananas med kokoskrem og litt praliner?

Smarte søtsaker er et resultat av mange års kurs og workshoper for folk som vil lære om blodsukkervennlige alternativer til godteri og kaker. Forfatteren driver firmaet Råsmart og har tidligere skrevet boka Råsmart familj.

ULRIKA HOFFER er journalist, kostholdsrådgiver og en hyppig brukt foredragsholder. Hun har spesialisert seg på matens betydning for humøret og vårt mentale velvære samt vårt forhold til mat og spisevaner. Ulrika er populær på grunn av sitt jordnære og lystfylte forhold til mat og helse, og forsøker alltid å gi realistiske kostholdsråd – uten pekefinger.

Les mer om Ulrika Hoffer på www.rasmart.se.

Til toppen

Om forfatter
Journalist, kostholdsrådgiver og hyppig brukt foredragsholder Ulrika Hoffer har spesialisert seg på matens betydning for humøret og vårt mentale velvære samt vårt forhold til mat og spisevaner. Ulrika er populær på grunn av sitt jordnære og lystfylte forhold til mat og helse, og forsøker alltid å gi realistiske kostholdsråd – uten pekefinger.
Les mer om Ulrika Hoffer på rasmart.se.