Small talk (Heftet)

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 136
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Small talk
ISBN/EAN: 9788202471675
Omtale Small talk

Bli god på smalltalk! Behersker vi småpratens hemmeligheter, vil vi lykkes i sosiale sammenhenger, på jobb eller privat. Det dreier seg om sosial intelligens, og her får du en enkel og oversiktlig innføring. På jobb gjelder det å bygge nettverk, og privat gjelder det å gi andre et godt inntrykk av seg selv. Boka er illustrert med en rekke konkrete eksempler tilpasset ulike sosiale sammenhenger.

Til toppen

Flere bøker av Selveste Erling Arvola og Thomas Leikvoll:

Om forfatter

Erling Arvola (f. 1969 i Vadsø) har siden 2003 jobbet som tekstforfatter, researcher og redaktør for en rekke norske TV-produksjoner. Han har i samarbeid med Thomas Leikvoll utgitt bøkene Toastmaster, Small Talk og Utdrikningslag, samt vært medforfatter for bøkene Gylne Tider(2006) og Jakten på kjærligheten (2007).

Thomas Leikvoll (f. 1970 i Vadsø) har siden 1997 jobbet som programleder, reporter og tekstforfatter for en rekke norske TV-produksjoner. Han har tidligere gitt ut boka Den Store Kjendishåndboken, og i samarbeid med Erling Arvola skrevet bøkene Toastmaster, Small Talk og Utdrikningslag, samt vært medforfatter for boka Gylne Tider (2006).