Småkaker fra mormors kjøkken (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 176
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202602529
Kategori: Kokebøker og Hobbybøker
Omtale Småkaker fra mormors kjøkken

Deilige småkaker fra mormors kjøkken

Kari Finngaard deler sine beste oppskrifter på blant annet havrekaker, sjakkruter, sjokoladesnitter, ingefærkaker og honningkaker. Kjente klassikere som franske madeleinekaker og italienske biscotti hører også med. Julekakene er heller ikke glemt. Tradisjonen tro møter du julehøytiden med sandkaker, peppernøtter, vaniljekranser og goro. For å nevne noen.

Boken inneholder inspirerende tekster om småkakenes historie og tradisjoner, om ingredienser og smakstilsetninger sammen med en rekke gode baketips.

Småkaker er enkle å bake og holder seg lenge. Når kakeboksen er fylt, har du alltid noe godt til kaffen. Kakene er dessuten populære gaver til venner og bekjente.

Med denne boken kan du bake året rundt, skape gode minner og glede deg over duften og smaken av hjemmebakte småkaker.

Kari Finngaard jobber som frilans journalist, stylist og fotograf og er ivrig opptatt av alle bordets gleder. Hun har i en årrekke levert matreportasjer til magasinet Lev Landlig og skrevet flere kokebøker, blant annet Mormors kaker, Vårt daglige brød og Mitt landlige kjøkken.

Til toppen

Flere bøker av Kari Finngaard:

Om forfatter

Kari Finngaard er forfatter, fotograf og billedkunstner. Kari er opptatt av alle bordets gleder, og sier selv at gode smaker, dufter og sanselig mat er blant livets viktigste faktorer. Hun jobber som frilans matskribent, stylist og fotograf i fagpressen.