Små branner overalt av Celeste Ng (Nedlastbar lydbok)

Små branner overalt (Nedlastbar lydbok)

Forfatter:

Kirsti Vogt (Oversetter)

Ingen angrerett. Nedlastbare lydbøker kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Forfatter:
Innbinding: Nedlastbar lydbok
Utgivelsesår: 2019
Innleser: Armand, Gisken
Spilletid: 11:08
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: MP3
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Little fires everywhere
Oversatt av: Vogt, Kirsti
ISBN/EAN: 9788202645106
Kategori: Romaner
Omtale Små branner overalt

I Shaker Heights er alt nøye planlagt, fra de symmetriske veiene og husenes avstemte farger til de vellykkede livene til menneskene som bor der. Og ingen speiler dette bedre enn Elena Richardson, som har det å følge reglene som sin rettesnor i livet.
En dag kommer den gåtefulle kunstneren Mia og hennes tenåringsdatter Pearl til nabolaget og leier et hus av familien Richardson. Mia og Pearl knytter seg raskt til de fire barna i Richardson-familien. Men Mia bærer med seg en mørk fortid og en faretruende lettbent holdning til hva man bør og ikke bør gjøre. Da gamle venner av Richardson-familien forsøker å adoptere et kinesisk-amerikansk spedbarn, bryter det ut en opprivende kamp om foreldreretten. Mia og Elena havner på hver sin side, og Elena bestemmer seg for å få Mias hemmeligheter opp og fram i lyset. Men Elenas besettelse etter å finne sannheten viser seg å få uventede og dramatiske konsekvenser. Små branner overalt er en dypt fascinerende og elegant fortalt roman om hemmeligheter, identitet og forholdet mellom mødre og døtre – og avslører faren ved å tro at du er trygg om du bare følger reglene.

Til toppen

Andre utgaver

Små branner overalt
Bokmål Innbundet 2019
Små branner overalt
Bokmål Ebok 2019
Små branner overalt
Bokmål Heftet 2020
Om forfatter

Celeste Ng (utt. "Ing", f. 1980) er en bestselgende og kritikerrost amerikansk forfatter. Hun vokste opp i Pittsburgh i Pennsylvania og i Shaker Heights i Ohio, som barn av foreldre fra Hongkong. Hun studerte ved Harvard University og University of Michigan, og bor i dag i Cambridge i Massachusetts med sin mann og to sønner.

Ng debuterte med romanen Alt jeg ikke sa i 2014. Den lå på New York Times' bestselgerliste i 47 uker, og ble kåret til årets beste bok av Amazon og flere ledende amerikanske medier.

Små branner overalt er hennes andre roman og store internasjonale gjennombrudd. Den har gått rett inn på bestselgerlistene, ble stemt fram som årets beste roman 2017 på Goodreads og hos Amazon, og gis ut i 38 land.

Små branner overalt blir også miniserie for TV med Reese Witherspoon og Kerry Washington.