Sluttspill av David Baldacci (Ebok)
Ebok

Sluttspill (Ebok)

Serie: Will Robie 5

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2022
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.25 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: End Game
Serie:
Serienummer: 5
ISBN/EAN: 9788202767181
Kategori: Krim
Omtale Sluttspill

Alle vet at Will Robie og Jessica Reel er de to mest fryktløse agentene som finnes. De brukes i saker som krever hemmelighold og kløkt for å beskytte USA mot ulike trusler. I alle oppdrag har de alltid kunnet stole på sin mellommann med kodenavnet Blue Man. Men nå er Blue Man forsvunnet. Blue Man som sist ble sett på landsbygda i Colorado, hadde tatt en sjelden ferie for å fluefiske i hjembyen sin. Nå frykter teamet hans det verste, og Will og Jessiica blir sendt til dit for å undersøke hva som kan ha skjedd.

Om forfatteren:

Baldacci er utgitt på mer enn 45 språk, i over 80 land og trykket 150 millioner eksemplarer. Suksessformel: Et gripende plot, fylt av action, drama og humor.

David Baldacci har skrevet en lang rekkeNew York Times bestselgere. Han er en av verdens mest populære historiefortellere. Han er også, sammen med sin kone, en av grunnleggerne av WhishYouWell Foundation. Det er en stiftelse som jobber for å støtte leseopplæring i USA. David Baldacci bor i Virginia i USA.

Til toppen

Andre utgaver

Sluttspill
Bokmål Heftet 2022

Flere bøker av David Baldacci:

Anmeldelser Sluttspill

Svenske med mestertakter

”(…)en bok som klarer å veve samme flere elementer på en svært vellykket måte (…) Göransson makter å lage en fotballbok som og får en til å tenke på mer enn bare fotball.”

 
Morten Abrahamsen, VG

Til toppen

Om forfatter

David Baldacci (f. 1960) er en bestselgende amerikansk forfatter fra Virginia, hvor han også er bosatt. Han ga ut sin første roman, Absolute power i 1996. Boken ble filmatisert, med Clint Eastwood som skuespiller og regissør. David har skrevet mer enn 40 romaner for voksne, og alle har blitt internasjonale bestselgere, og flere overført til både TV og film. Han er oversatt til mer enn 45 språk og solgt i over 80 land og solgt 150 millioner bøker over hele verden.

David har også utgitt fem romaner for yngre lesere, inkludert # 1 bestselger The finisher, som også har blitt filmatisert.

Han har en babachelorgrad fra Virginia Commonwealth University og juridisk grad fra University of Virginia School of Law, hvoretter han praktiserte jus i ni år i Washington, D.C. David er involvert i flere filantropiske organisasjoner, men mest dedikert til familiens utdanningsrelaterte Wish You Well Foundation®.

Baldacci begynte å skrive allerede som barn da moren ga ham en notisbok. Han skrev i mer enn tjue år, uten stor suksess. Mens han praktiserte jus, vendte han seg igjen mot skrivingen, og brukte tre år på debuten Absolute Power, som ble en hit nasjonalt som internasjonalt.

Serien om leiemorderen Will Robie finner du her.

Serien om FBI-agenten Amos Decker finner du her.

Serien om spesialagenten John Puller finner du her.

Følg med på Krimfestivalen.no

TIDLIGERE UTGITT PÅ NORSK: Kamelklubben, Et eneste sekund,
Absolutt kontroll, Tidens spill, Til siste mann, Mor, vi trenger deg!, Avsløring på
høyt plan, All makt, Sannhetens time, Dobbeltspill, Frels oss fra det onde, Den sjette mannen, Nullpunktet, King og Maxwell, Uskyldig, De glemte, Uskyldig, Attentatet, Ingenmannsland, Den skyldige.

Bøker i serien