Slangeskriftene (Innbundet)

Forfatter:

Eve-Marie Lund (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 416
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Serpent Papers
Oversatt av: Lund, Eve-Marie
ISBN/EAN: 9788202457044
Kategori: Krim
Omtale Slangeskriftene

Barcelona, sommeren 2003

Tre lik dukker opp i rask rekkefølge, med et kryptisk alfabet risset inn i huden og tungen skåret ut. Morgenen etter sankthans, etter å ha feiret den vellykkede premieren på teaterstykket hun er stjerne i, blir Natalia Hernández funnet død på trappene foran den store katedralen.

Barcelona, vinteren 2014

Den unge amerikanske bokforskeren Anna Verco, ankommer Barcelona på oppfordring fra den pensjonerte kriminalinspektøren Manel Fabregat. Sammen forsøker de å sette sammen bitene av mysteriet omkring mordene. Anna oppdager en forbindelse mellom Natalia Hernández's død og et gammelt manuskript som stammer fra før Kristi fødsel, skrevet på språket til hekser og sannsigersker. Hver side inneholder en kodet melding, og hver eneste tråd leder henne dypere inn i labyrinten.

Til toppen

Andre utgaver

Slangeskriftene
Bokmål Ebok 2016
Slangeskriftene
Bokmål Heftet 2016
Anmeldelser av Slangeskriftene
"En imponerende debut av Jessica Cornwell (...) En bok jeg virkelig kan anbefale. Ser frem til neste bok av Jessica Cornwell."
 
Thorstein Buer, Demokraten

Til toppen

Om forfatter
Jessica Cornwell (f.1986) studerte engelsk ved Stanford University og har en M.A. i drama fra Barcelona. Hun vokste opp i Sør-California, men bor nå London der hun jobber med film og skriver. Hun har jobbet for både The Independent og The Sunday Times. Slangeskriftene er hennes første roman. For den ble hun kåret til Observer Debut Author of the Year i 2015.