Skyggene av Jacqueline West (Ebok)
Ebok

Skyggene (Ebok)

Bortenfor-bøkene, første bind

Forfatter:

Poly Bernatene (Illustratør) Simen Hagerup (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2012
Illustratør: Bernatene, Poly
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.22 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The book of elsewhere The shadows
Oversatt av: Hagerup, Simen
ISBN/EAN: 9788202364359
Kategori: Romaner for barn
Omtale Skyggene
Da elleve år gamle Olivia flytter inn i den gamle steinvillaen i Linden Street, begynner hun snart å ane at ikke alt er som det skal. Det er noe med de bisarre, antikke maleriene som dekker veggene. Men da hun finner et par gammeldagse briller i en støvete hylleskuff, oppdager hun noe ytterst besynderlig …
Hun kan reise inn i bildene, til stedet Bortenfor, et rike som både er underlig stille og urovekkende dystert. Snart oppdager Olivia at Bortenfor bærer på mange hemmeligheter – og at den mest irriterende av dem er Morton, en liten gutt med stort temperament. Han og Olivia inngår en usikker allianse, og Olivia vikles inn i et komplott som er mørkere og farligere enn hun hadde kunnet forestille seg.

Til toppen

Flere bøker av Jacqueline West:

Om forfatter
Jacqueline West er besatt av fortellinger hvor det hverdagslige møter det magiske, fra snakkende katter til fortrollede briller eller malerier som fungerer som portaler til andre verdener. Jacqueline, som er en prisbelønnet poet, tidligere lærer og leilighetsvis musiker, bor nå med mannen sin i Red Wing i Minnesota. Der drømmer hun om taleføre husdyr, støvete biblioteker og mange andre eventyr for Olivia og Morton.
Les mer om Jacqueline på www.TheBooksofElsewhere.com og www.JacquelineWest.com.