Skrekkens sirkus 4 (Heftet)

Vampyrartens skjebne

Serie: Sagaen om Darren Shan 4

Forfatter:

, Øystein Rosse (Oversetter)

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 664
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Vampire Mountain
Oversatt av: Rosse, Øystein
Serie: Sagaen om Darren Shan
Serienummer: 4
ISBN/EAN: 9788202416744
Alder: 10 - 16
Omtale Skrekkens sirkus 4

I denne boka har vi samlet bok 10-12 i Sagaen om Darren Shan.

Døden ligger i kortene for vampyrprinsen Darren Shan. For å få svar på viktige spørsmål, må Darren og Harkat komme seg til Sjelesjøen. Men vil de overleve den farefulle ferden? En ny skremmende verden åpenbarer seg og Darren står nok en gang overfor en dødelig utfordring.
Det har vært en strabasiøs og farefull reise til nå, og den blir ikke lettere når gamle fiender venter på hans vei. Skal Nattas hersker få herredømme over verden, eller klarer Darren og vennene hans å forhindre det?
I siste del er det tid for det endelige oppgjøret som vil avgjøre alt: Vampyrprinsen Darren Shan møter erkefienden Steve Leopold i en voldsom kamp. Den som taper dør. Den som vinner blir Mørkets hersker og kommer til å ødelegge verden. Går verden under, eller kan Darren lure sin grufulle skjebne?

I år er det ti år siden den første boka i Sagaen om Darren Shan ble utgitt på norsk. Bøkene er trykt i et samlet oppplag på over 88 000 eksemplarer, og leses av både gutter og jenter som liker vampyrer, blod og spenning.

Til toppen

Flere bøker av Darren Shan:

Om forfatter

Darren Shans (f. 1972) egentlige navn er Darren O’Shaughnessy. Shan utga de første årene voksenbøker, men det var først med vampyrbarneboka Cirque Du Freak – Skrekkens sirkus (2000) at han opplevde stor kommersiell suksess. De neste fem årene fullførte Shan de 12 bøkene i «Sagaen om Darren Shan», til stadig økende suksess. Shans bøker er til nå oversatt til tretti land, og har til sammen solgt over 10 millioner bøker på verdensbasis.

Hans andre serie, «Demonata», handler om demoner og består av 10 bøker, som alle er utkommet på norsk. Våren 2012 utkom første bok i serien om Larten Crepsley, En drapsmann blir født. Serien er på fire bøker, og andre bok, Hav av blod, utgis på norsk høsten 2012.

Bøker i serien